Lördag - valborg

Lördag idag, blev inget inlägg igår för att jag helt enkelt inte var hemma och jag orkade inte skriva när jag kom hem. Var hemma hos Victoria och hade det mysigt. Riktigt kul hade vi.

 Idag är det valborg. Så vid 17.00-18.00 så ska jag hem till Tobbe. Så blir vi ett litet gäng där. Synd att det inte blir något bål bara. Innan dess ska jag ha städat och gjort ve mig + hunnit äta. Vilket jag inte gjort ännu. menmen!

Ciao
/ E <3

Torsdag - det är väl okej!

Hej!
Inget nämnt och inget klämt. De som vet, de vet och ni andra behöver inte veta.
Sitter just nu och kollar på teve. Det är "Fyra bröllop" tycker det är så himla löjligt.. Det är fyra tjejer som ska gifta sig och så går de på varandras bröllop och så ska de betygsätta. Men dee är så fina.. Nästa program ska jag också se. Som då är "Herr och fru" det handlar om att ett gift par ska svara på ett par frågor och de får inte se vad den andra svarar. Ja det är rätt kul :) haha!
Hur ser eran torsdag ut?

Lördag är det valborg, då ska jag och några kompisar hem till tobbe och ha kul där.
Söndag så ska jag faktiskt till helsingborg och kolla på HIF. Det var länge sedan sist, men det ska bli kul!

Ciao
/ E <3

Onsdag

Ännu en fin dag.
B`Hade bara svenska idag, det var väl en helt okej lektion.. med lite "jobbiga" inslag eller vad man kan kalla det för! Efter lektionen så gick jag och Erika till EH där vi fikade. Det behövdes verkligen!! En mysig stund, mycket skratt. det var precis vad jag behövde! Synd bara att Victoria inte var med! 
 
Ciao
/ E <3

Weheartit!



BLANDADE KÄNSLOR!

Ciao
/ E <3

Måndag - Tell me when I'm right!

Sista dagen på detta lovet. Den har jag spenderat med läxor och att kolla på teve. Det visades två bra filmer som man var tvungen att se. "When in Rome" och "It's complicated" Tummen upp för det. När Rebecca smsar så blir det väl att dra ut med henne, det var länge sedan jag såg henne sist. Så det ska bli kul :)



Ciao
/ E <3


Måndag - It don't have to be this way!



Ciao
/ E <3

Måndag - låter solen vara min hårfön

Förlåt för dålig rubrik...
men det är faktiskt vad jag låter den vara. Jag ska ut och sätta mig i solen och göra det sista av läxorna.. Känner att det behövs. Men först ska jag ner och äta.

Har fått bilderna från i torsdags sen jag var hemma hos Jennica, så det kommer antagligen upp senare ;)
Just wait for it :)

Ciao
/ E <3

Söndag - En bild säger mer än tusen ord



Ciao
/ E <3

Söndag - Unbelieveble.

Söndag.... Redan!
Bra idag och imorgon kvar av detta lov. Det har gått sjukt snabbt. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, på något konstigt sätt. Idag vet jag inte vad jag ska göra, men ett måste är ju att vara utomhus när det är så här fint väder. Så det är vart jag se bege mig nu! UT..

Bilder och sånt från igår kommer senare. Orkar inte skriva det nu! Så det kommer ikväll.

Ciao
/ E <3

Lördag

vad händer idag...
Jo ska hem till Timmy vid 18,30 för det är fest ;) (elelr vad man ska kalla det)
Tills dess vet jag inte vad jag ska göra.

Har hunnit med att;
* vara på väla
* vara på familia
* vara hos mormor och morfar

ajja.
hörs senare kanske!



Ciao
/ E <3

Fredag - slappedag

Denna dagen har flugit förbi och klockan är snart 16.00 redan. Ajja inte gör det mig något. Härligt väder ute. Har hunnit med att ligga i solen i typ två timmar och läst och så har jag ju fårr lite färg... LITE! Men ändå. Man kan se randen ;) Sen var jag ute på en liten utflyckt.. Kom hem och så fixade jag påskäggen som de andra tre i familjen ska få. Och sen så fastnade man här. Men vet inte riktigt vad jag ska göra. Bara kom med förslag...

Ciao
/ E <3

Fredag - långfredagen

Då var det fredag... REDAN!
-Vad ska man göra idag då? Jo.. Jag har absolut INGEN aning..
Kanske gå ut en stund i det fina vädret. Riktigt härligt med detta vädret! De två andra dagarna det varit sånt här väder så har jag ju bara suttit inomhus och degat. Nej nu kanske man ska gå ut i solen och läsa lite istället..
Or what you say!?



Ciao
/ E <3


Torsdag

Då var det torsdag igen och detta lovet har gått riktigt fort. Inte klokt, men men! Hittils har detta lovet varit riktigt awesome. Träffast massor av kompisar och haft kul! Det behöv verkligen efter allt skit i skolan och så. Men på tisdag drar skolan igång igen. Men det ska bara bli skönt så man kan få sitt efterlängtade sommarlov ngn gång. Men måste säga att detta året har gått så himla mycket fortare än vad det har gjort tidigare. Kanske för nu håller man på med något som är roligare, och som man valt själv, och att man har fantasktiska vänner i skolan!! :)

Men iaf! Nu måste här hända ngt.. Ikväll ngn gång efter 18.00 så ska jag till Jennica och se film! Kul :)
Innan dess ska jag ha hunnit med;
*duscha
*Sminka
*fixa håret
*Äta
*städa

Så jag har lite att göra!



Ciao
/ E <3

Onsdag - Denna dagen också avklarad

Då var denna dagen snart också slut. Har mest suttit hemma och framför teven, men var även ute en sväng innan och träffade Tobbe och Tim. Var på lekplatsen och så.. pratade om lite allt möjligt!
Sen när jag kom hem följde jag med mamma och handlade och nu sitter jag här.. (som vanligt) klockan 20,00 börjar Glee och det är ett måste att se!

Ciao
/ E <3


Onsdag - en tevedag.

Hejsan!
idag är det onsdag och jag har inget att göra, mer än att sitta och kolla teve. Eller jo jag ska ju ta och göra lite läxa som vi har och så bara ta det lugnt. Känner inte för att göra något annat. Har ju fått förfråganingar, men orkar inte!

Ciao
/ E <3


Onsdag - "500 days of summer"



Ciao
/ E <3

Tisdag - Bilder från dagen

Hej! igen!
Här kommer lite bilder från dagen (enbart på mig för fick inga andra ;) så det är inte att jag är ego!!)











Ciao
/ E <3

Tisdag - nyss hemkommen

Då kom man precis hem ifrån helsingborg. Kul har vi haft.
Spelat spel, sett " 500 days of summer" En bra film. Behöver inte ta vad den handlar om.. (ni kan få trailern i ett senare inlägg) Har pratat, ätit pizza och varit ute och fotat tills det var dags att ta bussen in till knutan för att byta till tåget hem. Och nu sitter jag här och ska få bilder av Victoria :)

imorgon blir det nog in till äholm och fika... Får se hur det blir med Victoria! Hon mådde tydligen inte så bra tråkigt... :(

Ciao
/ E <3

Tisdag - ska in till hbg!

Hej!
Redan tisdag.. Dessa tre dagarna har bara flugit förbi. Men kul har jag haft!
Fredag + lördag hade jag bara en massa mys med familjen!
Söndag var jag först med Timmy och senare drog vi hem till Will där vi såg film och så.
Måndag/igår så var jag först med Lyly, senare stack vi och grillade korv med Will och så kom Mariella och Justina. Så drog vi upp till Will och spelade kort. Sen kom Wills kille Armin med tre kompisar (Robin, Stefano och ngn mer) De blev typ lite fest, men Justina var tvungen att sticka och istället kom Timmy. Så sa vi där och gjorde ngt ölspel eller vad det hette.. Ajja!

Men idag så ska jag och Erika in till Victoria i Hbg där vi ska se filmer och ha det mys! Får se hur det går med hennes hund, men det ska säkert gå bra!
  - Och här sitter jag och gör ve mig :) Ska bli kul!

Ciao
/ E <3


Måndag - 18 april

Klockan är BARA 13,00.. hm!
Väntar på att Lyly ska bli klar med vad hon nu skulle göra sen så ska jag ta och dra ut med henne!
Ska bli kul, har inte träffat henne på hur lång tid som helst känns det som! :)



 Här får lite bilder från en fest! ;)

Ciao
/ E <3


Måndag - Vad nu!?

Vad händer nu då?
Varit uppe sen 9 typ och jag har hunnit med att;
* duscha
* äta
* klä mig
* sminka mig
* fixa håret..

Så vad erbjuder denna dagen nu då?
Kanske ska ta och äta lite lunch också, fixa naglarna...
Hör av er om ni vill hitta på ngt! :)

Ciao
/ E <3

Måndag - lov!

Jaha då var det lov och jag har inget att göra, och till råga på det så vaknar jag TIDIGT! pallar inte..

And right now, I'm down at the bottom,
I don't know witch road I should travle.
All I know is that I need you now!

Ciao

/ E <3


Söndag - Everything I Tryed to Build, is Down at the Bottom again!

Jaha, vad händer idag då? Söndag.. Borde göra det sista till wordpress, men jag har verken ork eller lust till det. Men egentligen orkar jag inte sitta här heller. Fast jag gör det ändå! Jag har ju bara en text och att redigera en bild till. Det är ju INGET, ändå har jag ingen ork.. Kanske beror på de andra två i gruppen! Man har ju ingen ork att göra ngt åt dem när de gör som de två gör! Så omoget att bara ens göra så!! Fyfan!

- Ajja, får väl ta och se om där är ngt NHL, AHL, KHL match på teve.. Kollar ju helst på Stanley cup, men det brukar ju bara vara på kvällen! Annars var det väl Barsa idag också.. Fast nee! Inget för mig!

Ciao
/ E <3


Lördag - and now I don't even care!

And now I don't even care!


Lördag - får se vad denna dag bjuder på!

Ja då får vi vväl se vad som händer idag då..
Något förslag!?

Ska iaf kolla Harry Potter med syster och senare på kvällen kanske jag skulle ut med Timmy..

Ciao
/ E <3

Onsdag - sommarjobb

(förlåt för mitt utbrott innan, är bara så trött på det!)

Jaha, nu har man då slängt iväg en sommarjobb ansökan här till Åstorps kommun, så får vi se hur det blir.. Ska nog ta och slänga iväg några till! Det är lika bra, för jag känner att i sommar kommer det bli rätt tajt med pengar om jag då även ska köpa ett seriekort till Rögle (om pappa då inte betalar det vill säga)..

Ngn som har hittat ett sommarjobb?

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - FYFAN... igen!

FYFAN FÖR PERSONER SOM BARA SÖKER UPPMÄRKSAMHET!!
Pallar inte med de mer!
Skit irriterad just nu!

Ciao
/ E <3

Måndag

Hej!
Måndag idag och varmt som tusan ute! Härligt som bara den.. Det gillar vi!
Hur är det med er där ute?
Jodå, med mig är det helt O.K! Bråkade lite med mamma så fort som jag kom hem, efter en trevlig eftermiddag hemma hos Erika med film och spel och en massa mys! Filmen vi såg var "Charlie st Cloud" Med Zac Efron.... Den var bra men inte riktigt den WOW känslan. Hemsk och sorglig.
Den handlade då om han Charlie som ska ut och göra ngt och han lillebror Sam följer med. När de ska svänga in på en väg så kör en bil rakt in i baken på bilen och hela bilen vänder sig. & efter det så kolliderar en annan bil rakt in i sidan där Sam satt. Han dör direkt och detta förföljer Charlie. Han kan se personer som är "in between". Ja ngt i den stilen.. Vill ni veta resten är det bara att se filmen ;)

Senare spelade vi monopol.. Ett lite med "modernt" där man har kort istället för pengar. Haha!
& nu när jag är hemma är det tänkt att jag ska göra min loggbok... Ja får se hur det går med det!
Bjuder på en bild!



Ciao
/ E <3

Söndag - FYFAN!

Är det konstigt att man blir sur och inte trivs här hemma när allt man får göra är att visa respekt till andra och ALDRIG bli respekterad..?? Johanna vill ha en sak, jag en... vad blir det... Jo som JOhanna vill.. Så jävla trött på det!! OCh det är i ALLT!!

Mamma; Men det är ju inte ofta du vill ha något speciellt att äta!
Jag; Nej, och de gånger som jag kommer med ngt som jag vill äta, blir det aldrig det.
Mamma; Men då kan du ju göra det.
Jag; Johanna då!? Gör hon maten varje gång hon har bestämt det då?
Mamma; Nej!
Jag; Varför kan vi inte ha det som jag vill ha och äta de få gånger som jag vill ha ngt speciellt så?
Mamma; För du vet hur Johanna är!
Jag; Och!?!?! Jag respekterar alltid när det är ngt som hon vill ha... Då kan vi ha det jag vill ha de få ggr som jag FAKTISKT vill ha ngt!

Så bara går hon... Så trött på det! Alltid hon, hon, hon... Aldrig jag......

Ciao
/ E <3

Söndag - redan klar!

*bada bubbelbad
*Fotbad (och allt vad det innebär)
*Penikyr
*duscha
*inpackning
*raka benen/armarna
*smörja in kroppen
*noppa ögonbrynen
*ansiktstvätt
*manikyr
* städa

Jaha, då vart den listan klar. Har gjort allt som står där, och lite där till.. Vad ska man göra nu då?
Förslag!?

Ciao

/ E <3


Söndag - sista dagen för denna veckan..

Jaha!
Igår FBK-SAIK 5-3 blev resultatet.. För er som vill veta.
Idag är det ingen hockey, vad jag vet! Men jag kan nog leta upp en rolig match. Iaf, tänkte ha en liten spa dag här hemma.
*bada bubbelbad
*Fotbad (och allt vad det innebär)
*Penikyr
*duscha
*inpackning
*raka benen/armarna
*smörja in kroppen
*noppa ögonbrynen
*ansiktstvätt
*manikyr

Sen ska jag även städa mitt rum..
Så jag kanske inte hinner kolla ngn hockey!
Det blir mer en, "ta hand om mig själv dag!"

Ciao
/ E <3

Lördag - ännu mer hockey

Jaha då var det dags för ännu mer hockey.
Färjestad - Skellefteå.
Spännande match, i torsdags när de möttes så blev det fem perioder innan Skellefteå till sist vann med 3-2.
Så det kommer bli kul och se hur det går idag! Och jag hoppas på att Torpet står!!
ajja, matchen börjar snart och jag ska bänka mig framför teve. Smsa mig om det är ngt!

Ciao
/ E <3

Lördag - var ett tag sedan

Jaha, det var ett tag sedan jag skrev. Men igår hann jag inte för jag skulle på hockey. KOm hem och efter 40 min skulle jag skicka till bussen igen!
Det var alltså Rögle-Örebro igår...hm.. vad ska man säga?
Sur som FAN blev man.. men ändå!
Simon Olsson + Adam Hobson åkte ut 5 + game.. Galet!
Slagge ggr 2! Hobsons var värst! Men ajja.
Blev 5-3 till Örebro. Sista i öppen kasse eftersom Hellkvist tagit ut Fransson.. Dumt gjort om du frågar mig, för varje gång som han tagit ut Fransson så har det blivit motsatt effekt mot vad Hellkvist vill.
De reducerar inte, utan de blir mål för andra laget!
Får se vilka som sticker, stannar och kommer.
Vet att Bartly ska iväg och Persson.
Simon stannar!
Men vet inga som kommer..

Ciao
/ E <3

Onsdag - Bänkar mig snart framför teven!

Jaha, då var det snart dags för hockey.
Rögle BK - Växjö Lakers.
Vilka håller ni på!? För min del är det ju självklart ;)
RBK ofc! ;)

"Vi är alla grön och vita bröder,
skånes vackra landskap här är vi!
Vi är alla grön och vita bröder,
skånes vackra landskap här är vi
Hör på våran sång,
vi leka matchen lång,
vi älskar R B K!!"

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Hej.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skrev inget igår, jag vet, men jag hade annat att göra. Jag gjorde lite läxa, som jag behöver. Vi slutade även tidigare, eller "slapp" sista lektionen kan man väl säga. Behöver inte gå in på varför. Vissa vet andra inte, men jag tänker inte besrätta varför iaf! Annars så har väl denna dagen varit bra. Slutade vid 11.00 och just nu sitter jag och Erika och väntar på bussen som går klockan 12.00. Rätt skönt, skulle egentligen hem till Erika efter skolan, men det blir inget eftersom Victoria skulle också varit med, men hon är hemma. Synd! Menmen, då har man väl lite mer tid att göra läxa eller ngt annat som behövs göras. ajja.

Ciao
/ E <3

Måndag - lite smått om min dag!

Tänkte berätta lite smått om min dag.
Jo måndag = skolan! Träffa kompisarna, alltid trevligt när man inte sett dem på FYRA hela dagar!
Efterskolan (hade inget metorspadd) så åkte jag, Erika och Victoria ut till Lindab arena för att köpa biljeter till sisa rögle matchen på fredag! :)
Åkte tillbaka en timme senare och vidare till Åstorp och hem till mig! Där vi åt lite av tårtan som blev över från igår och så satt vi och spelade sällskapsspel. Mysigt!
Vid fem så gick jag och Victoria upp till stationen så hon kunde ta tåget hem!
Kom hem igentyp vid 20 över 5 och då åt jag och nu sitter jag här och gör läxa.
Har så himla mycket i skolan just nu och jag pallar verkligen inte göra ngt, men jag måste ju!
Redovisning imorgon i mediekunskap...hm... hur ska det gå! ajja!




Ciao
/ E <3


Måndag - Härligt!

Jaha då vart det måndag igen! Härligt att få träffa efterlängtade personer igen!
Här kommer bilder från igår som jag lovade ;)








Ciao
/ E <3


Söndag - Bowling + rögle!

Jaha, var och bowlade, kom 3:a pappa kom sist ;) HAHA!
Trodde först att jag skulle förlora för SÅ dålig var jag!
men halkade och slog i knäet, vilket gjorde att jag fick en streack. Ibland ska man ha tur i oturen! Och det gick över nästan direkt! (Y)

Sen rögle när jag kom hem! Första perioden var bra! Bra spel från rögle.
Andra vet jag inte vad som hände. Ett självmål från Glimmenwall, 1-1 och hela laget drar sig tillbaka.
2-1 när det är 40 sekuder kvar av 2:a perioden! Rögle spelar passivt! DÅLIGT!
Tredje perioden var de på, men inget hände, fortfarande lite passiva! Mållös tredje period.
Rögle förlorade mot södertälje och därför så är Växjö klar för elitserien!
2 matcher kvar! Kör på nu rögle och vinn!
Inget är avgjort förrän när sista matchen är slut, och rögle har en tendens att avgöra allt i sista matchen! Härligt med lite drama!?

Ciao
/ E <3

Söndag - 3 april

Jaha, då vart det söndag och sista lediga dagen för denna veckan. Vi har ju bara gått 3 dagar i skolan och haft 4 dagars helg. Det är ju verkligen inte helt fel. Idag är det den 3:de april och min syster fyller 20 år idag. Stort grattis till henne! Bilder på detta kommer in senare ;) Iaf klockan 15,00 ska vi in till stan (HBG) och spela bowling, senare så blir det god mat (hemalagad plankstek) mums. Idag klockan 16,00 är det även Rögle, men det kan ju jag totalglömma. Jag gav det som ett förslag på vad vi kunde hitta på idag.. Men det blev nobbat lika snabbt som det for ur munnen på mig.. Taskigt om du frågar mig. Med bowling är ju inte helt fel det heller. Menmen, och som vanligt så är man klart typ två timmar innan man ska sticka. Vet inte vad jag ska göra nu..

Ciao
/ E <3

Lördag - 2 april

Hejsan! Ngn som blev lurad igår!?
Jag blev EN gång pga att jag var nyvaken.. För annars hade jag vetat att det inte stämde!! Hehe menmen.
Nå vad ska ni göra denna lördag? Själv så ska jag åka med min syster och kolla kläder till henne.. Som hon ska ha ikväll när hon ska ut och festa. Vad händer annars då? Nej inte så mycket.
Jag börjar bli väldigt trött på att ha 2-3 drömmar per natt! Räcker det inte med en gång? Och så får min hjärna gärna hoppa över en eller två nätter tills det är dags igen. Men nej! Nu i typ en två veckors tid så har jag drömt varje natt.. Ngt fel på mig?



Ciao
/ E <3

fredag - Rögle!.... hm!

Haha, ja! Här kommer min favorit spelar från rögle, när han spelade i USA.
Måste bara säga.... ÄLSKA ansiktsuttryken!

Enjoy!

Ciao

/ E <3


Fredag - snart bär det av!

Bär snart av mot HBG & äta!
& jag bjuder på bra musik!

Lyssna på texten! VÄLDIGT BRA!


Fredag - klar!

Hejhej!
Nu är man klar för kvällens aktiviteter.
*rakat benen/armarna
*noppat ögonbrynen
*duschat
*haft inpackning
*ansiktsmask
*smörjt in mig
*målat om naglarna
*sminkat mig

Haha, ja lite allmän bortskäming av mig själv, med hemma spa! Love it! :)

Ciao
/ E <3


Fredag - Studiedag + första april.

Jaha då var det första april.. Har ngn blivit lurad ännu!? JAG HAR!
TACK SÅ MYCKET VICTORIA.. haha, nej men hon är söt.

AJJA, ikväll så ska vi i familjen ut och äta på resturangt för att min syster fyller 20 år på söndag & imorgon så ska hon ut och festa med sina kompisar!

Ciao
/ E <3