Onsdag

Halloj!

Har inte så mycket att berätta för er faktiskt. Har haft första psykologi lektion idag. Riktigt intressant och kul faktiskt. Fast än man inte kunde tro det så var läraren rätt bra ändå. Så det är ju bara positivt. Imorgon sovmorgon till 12.30 och så BARA idrott... Usch! Jag vill inte...

Ciao
/ E <3

Tisdag

Hej!
Äntligen är man hemma efter skolan. Med en sprängande huvudvärk, trött som bara den och till råga på allt så är jag super hungrig. Inget gott i skolan idag, och jag blev verkligen inte mätt... Vem (förlåt) FAN skivar kassler i typ 3 mm tjocka skivor och tror att man blir mätt på det + lite ris? Ja inte en normal människa iaf! Och sen när kasslern är typ helt indränkt av äcklig ananas så förstörs det ju bara ännu mer! (Förlåt för jag klagar, men jag fattar mig bara inte på det)

Annars har denna dagen varit helt ok. Började med Engelska, (behöver jag säga hur mycket jag HATAR engelska).... Men iaf, det gick bra vi skulle bara skriva en text och lämna in + börja öva på radioteater. Så det var ju en chill lektion. Nästa engelska bli bara bättre, för då tar vi in media i det hela och vi ska spela in våra radioteatrar också. Så ja bättre kan väl inte en engelsklektion bli?
  Dessutom så hade vi vårt första tillval idag. Vilket för mig är fotografiskbild A. Riktigt rolig var den lektionen och jag är.... PÅ VÄLDIGT LÄNGE nöjd med mitt val. Vi fick lite uppgifter av vår lärare som vi skulle gå ut och fotografera, och så skulle vi göra det på olika sätt. (Ja kan lägga upp några bilder)



tatuering

Har nu suttit och skissat på den som ska bli min tatuering. Men det dröjer ju ett tag, så jag kanske hinner med att ändra mig ett par gånger. Det vet jag inte, men nu är den klar iaf och bild kommer inom kort. Orkar inte fota den och föra över til datorn just nu, så det får vänta ett tag. Men det är iaf ett E och jag ska ha det i nacken!

Ciao
/ E <3

Måndag

KOm hem från skolan för typ en halv timme sedan. Har hunnit med att rymma upp lite på mitt rum och fixa med lite annat. Just nu sitter jag och kollar igenom gamla brev som jag och mina brevänner skickade till varandra. Där är några från en tjej som VAR min bästa vän..... förlåt, men fan vad sjuka vi var! Men allvarligt så saknar jag inte det, det minsta. Jag har fullt upp med annat... Men man kan ju inte bara slänga det ändå! Men jag vill inte ha det där det står nu... usch! men skit i det..

Sitter här och planerar. Men vad tänker jag inte säga, det är en hemlis, man förr eller senare kommer det att komma fram, det lovar jag!

Ciao
/ E <3

Skor

Förlåt, för överdrivet med uppdateringar på en och samma gång, men jag har ju helt glömt och säga att jag blev ägare till ett par läckra skor i torsdags, och såhär ser de ut;



Inte världens bästa bild. men den får duga.

Ciao
/ E <3


Funderingar

Jag har lite funderingar på om jag ska flytta över min blogg till en annan "blogg"sida, eller om jag helt enkelt ska ha kvar den här på blogg.se.... Jag känner att det är lite tråkigt på denna sidan och jag tycker egentligen inte alls om mitt namn. Vilket jag nu har haft ityp tre år. Nej förnyande... Det är vad som behövs! eller vad säger ni?

Ciao
/ E <3

Söndag

Hej alla kära vänner.
Jag har precis kommit in efter att ha suttit ute i det fina vädret med min familj och ätit god lasange. Nu sitter jag här och ska tänka ut en massa yrken. Haha... Inte det för att jag inte redan vet vad jag vill bli, för det har jag klart för mig. Något där det ingår att skriva. För det är min stora passion. Men jag ska hjälpa en kompis och se om jag kan komma på om jag kan komma på något som passar just honom. Haha.. Kanske ett nytt jobb för mig? Syv? haha neee!



Ha det bra folks. Imorgon väntar skolan, så vi får se om det blir något skrivit imorgon. Men ska försöka!

Ciao
/ E <3

Lördag

Jag känner mig nästan helt tom på ord just nu. Suttit och skrivit av mig om mitt liv.. Det har blivit ett antal word-dokumänt! Men vet ni vad? Det känns så JÄVLA bra att fått gjort det. Jag känner att jag är påväg in i en ny fas i livet, där allt börjar bli så mycket bättre och jag bara får va. Jag börjar må bättre och nu kan jag nästan helt ärligt säga att minst 75% av alla gångerna jag säger att jag mår bra, så mår jag verkligen bra!
  Pappa har också börjat med förändringar. Men innan jag vågar säga för mycket och allt bara blir tillbaka till det gamla vanliga igen (som det finns risk för) tänker jag inte prata om det eller hoppas för mycket.

Kan ju ta och berätta lite om min dag? Ifall det nu finns en stackare där ute som bryr sig?
  Jag gick upp runt halv 10. (vaknade runt klockan sex av åskan men somnade om när det var över). Gick upp och åt med mamma, och sedan fixade jag mig för att vi stack och kollade på det nya väla. Gick in i vissa butiker och jag vet iaf en affär (fast den funnits där innan) att jag kommer bli stamkund där så fort pengarna strömmar in på banken.. (ska nog bara hitta ett jobb först, för måste spara till lite resor också som jag ser fram emot). Hem och sov ett tag, och när jag vaknade igen (av åter en gång en massa onödig åska) så började jag skriva. Men det är hur skönt som helst nu och jag tror jag skulle kunna fortsätta skiva, men just nu vad jag kan komma på så har jag skrivit om allt som fanns i mitt huvud. Och med det är jag faktiskt nöjd. Det finns fler dagar!



Ciao
/ E <3

Fredag

Jaha då har jag nästan precis kommit hem. Vi fick sluta typ två timmar tidigare och fyfan vad skönt det är. Nu är det helg och jag ska snart bege mig ut igen. Träffa Tobbe och Lyly. Eller ja Lyly är ju fortfarande i skolan.. Men tobbe ville ha hjälp med något på banken. Så jag får väl ställa upp.. hahah! Som vanligt?? Arch det gör inget. Orkar inte vara hemma och dega ändå.

Men innan dess kanske jag ska ta tag i läxan? Har en idrottssak som skulle vara inne tills nästa vecka. Tycker inte om att de har parat ihop oss med idrottskillarna.... FYFAN!

Ciao
/ E <3

Torsdag

Hej..
Har inte så mycket att skriva mer än att det har varit en skön dag i skolan. Började 12 (som vi kommer gör nu på torsdagar fram till typ höstlovet) och sedan var det idrott, där vi bara skulle svara på lite frågor och gå igenom lite saker. Usch,... Vi ska vara med idrott och häsla eleverna när vi har idrott... DÖDA MIG!! Hatar verkligen idrott så de behöver ju inte direkt göra det värre för en.....
Men iaf nu ska jag ta och sättapå teven och kolla på fångarna på fortet.
NHL-laget mot Fotbolls-laget!
HEJA NHL!

Ciao
/ E <3

Dåså...

Nu ska jag försöka få inspirationen att flöda genom att göra en ny header. För den som jag har nu är gammal som gatan och det behövs förnyande på bloggen känner jag. Dessutom så är den som finns här ovanför ful som satan! Bara till att inse det Erika (jag själv) att jag gjorde ett dåligt jobb, men jag vet ju varför! Nu ska jag helt enkelt ta tag i det igen.

Ciao
/ E <3

Onsdag 24/8-11

Hej alla glada och underbara människor där ute.

Idag är det onsdag och jag kom hem för typ en timme sedan. Har hunnit med att maila till en sportjournalist om APU plats, och nu väntar jag intensivt på svar. Haha... Desperat kanske, men jag är så inställd på detta, tycker att det kommer bli hur kul som helst. Men jag ska även ta och kolla lite runder för jag ska ha lite reservplaner ifall det inte blir som jag tänkt med detta första, för man ska ju alltid vara beredd på det värsta, men hoppas på det bästa. Fast jag måste säga att jag är grymt laddad inför detta. Inte bara det utan vissa nya ämnen som vi ska ha nu till hösten. Typ som psykologi, fotografisk bild A. Det kommer bli hur kul som helst. Jag är verkligen riktigt peppad och jag ska göra mitt bästa, mitt mål är att iallafall få till ett MVG. För högt krav kanske!? Men Jag måste pressa mig själv för att orka med att ens försöka prestera något, och det jag gör blir oftast bara ett VG.... Jag är trött på de två bokstäverna.. V & G..... Usch! Ha-Ha-Ha!! #bordeslutaklaga.se.....

Nu ska jag (som jag sa till Victoria) ta och göra en "kalender" som är nedräkningen till studenten. Vadådå att jag måste gå två år till först... Det är det ju vad jag längtar efter, och senare flytta hemifrån in i en lägenhet till den staden där ens högskola ligger (om man kommer in) och bara ge gärnet på journalistik programmet. Två år.... inte så mycket! KÄMPA

Ciao
/ E <3


True talent

Nu blir det strax teve dags. Så ska ta och stänga ner datorn och bege mig mot teven. Kanske ta något smått att tugga innan dess.. Haha

Ciao
/ E <3

Tisdag - 23/8-11

Jaha då var denna dagen också slut, eller ja nästan. Kvällen närmar sig och jag sitter här och försöker få till ett bra CV. Som jag ännu inte lyckats med. Fantasin flödar inte som det borde och jag väntar på mina bilder som håller på att föras över till min externa. över 10.000 bilder ska föras över, kollas igenom och redigeras innan de är klara för användning. Självklart kommer jag inte använda alla till mitt portfolio, och bland alla kommer det bli svårt att välja vilka jag ska ha. Tur att man kan få hjälp med detta då. För det kommer ta antagligen hela kvällen och ett tag imorgon... Innan jag är helt nöjd om jag ens kommer bli det vill säga. Men nu ska jag fortsätta, så jag hoppas såklart att fantasin sätter igång snart. Haha....

Ikväll är det premiär för "True talant" på trean klockan 20.00. Självklart är det något som man inte får missa och jag tar med mig min dator och jobbar i pauserna ifall jag nu behöver det. Eller så jobbar jag långt in på natten (också ett alternativ). Önska mig lycka till!

Ciao
/ E <3

Hollywood fruarna

Hej igen.
Jag sitter här i mammas och pappas säng och kollar på Svenska Hollywood fruar. Vissa är helt sjuka, men man kan ju inte låta blir att skratta gott åt dem. Det gör jag iaf. Efter detta, alltså klockan 22.00 är det dags för sängen för mig. Jag somnade ju redan halv nio igår kväll och det slutade med att jag vaknade igen runt elva tiden och kunde inte somna om förrän runt tre inatt. Men men, jag kom upp... Till och med tidigare än vad jag skulle idag och hann med allt.

Imorgon är det dags för skolan igen, men då är det inte klockan 12 som vi börjar utan 8.15 som vanligt och vi ska skriva CV och portfolio. Men men, nu ska jag fortsätta se på hollywood fruarna.

Ciao
/ E <3

Måndag 22/8-11

Jag vet att jag inte har skrivit här på ett tag. Men nu under sommarlovet så har jag haft annat för mig och jag har helt enkelt inte haft så mycket tid till att sitta framför datorn och degat. Men nu när skolan äntligen startat igen, så är detta något som jag tänkt ta tag i igen. Känner att jag vill komma tillbaka till mina gamla rutiner, men jag ska även sätta upp lite nya mål för detta läsåret. Men det kan jag ta och berätta mer om senare. Jag har även tänkt att jag ska bli mer öppen här på bloggen, så att det jag verkligen behöver få ur mig, kommer ut! Och inte bara till mina kompisar eller ett nytt mail i inkorgen på hotmailen. Nej! Men vi får helt enkelt se hur det blir med det.

Nu har ju som sagt skolan börjat igen. Iofs så började vi klockan 12.00 och typ en halvtimme senare så kunde vi gå därifrån, och vi fick även skoldatorerna med oss hem. Men sen var det bara att vänta på bussen och nu sitter jag här. Hm? låter inte så kul, kanske med det är så det är! Ha-ha!

Ciao
/ E <3