Godnatt

Ligger äntligen i min härliga säng. Kom hem för inte så länge sedan ifrån Rögle. Som ikväll mötte Oskarshamn. Det blev 6-3 till Rögle. Gud vad härligt det var, Lindqvist-Hansen blev utseed till matchens lirare. Måste säga att juniorerna spelar så jävla bra... Helt rätt att han skulle få denna matchen.
  Ska ta och stänga ner datorn nu och lägga mig för att sova. Måste ju fortfarande upp klockan sex imorgon. Så det är ju lika bra - och det är torsdag imorgon, vilket betyder idrott.... Döda mig någon - snälla??

Onsdag

Ska snart sticka, men hinner med att lägga upp ett snabbt inlägg ändå.
Onsdag idag - vilket betyder att det är Rögle som gäller idag. Idag möter dem Oskarshamn.
Arch, har väl inget mer att skriva just nu.

Where have you been


En riktigt bra låt från Rihannas nya skiva.


Tisdag

Sitter här hemma i min säng och funderar... på allt. Och då menar jag verkligen allt. Många tankar som snurrar i huvudet på mig.
  Pratar även med syster. Hon fick paketet som vi skickade till henne för någon vecka sedan igår. Med allt i, skönt! Ajja, får ta och försöka bli av med alla dessa tankar.

WeHeartIt!


Kom ihåg att alla är lika mycket värda, men alla bryr sig inte alltid om detta. Därför blir det mycket orättvisor. Tänk då på att du alltid ska sätta dig själv först. Tänk på vad du behöver och vad du förtjänar. Våga säg ifrån om du inte blir rättvist behandlad. Kom ihåg att du är ditt liv, bara du kan bestämma över det!


Måndag

Ny vecka nu då.
  Har köpt ny kamera. Eftersom min andra (kompakt) gick sönder för något år sedan och jag har verkligen varit i behov av en ny. Då jag egentligen inte orkat med att asa runt på min stora system, (fast jag ändå fått göra det). Så nu blir det att jag tar med mig min kompakta om det är något. hihi. Skönt.
  Annars så har jag satt igång med ett nytt projekt, (som vanligt med mig, måste ha något att pyssla med hela tiden). Men tänker faktiskt inte avslöja vad det är, utan det kommer upp en bild senare.

Hatar blåsten

Att vara själv hemma när det blåser såhär mycket är ingen höjdare. Mamma och pappa är och ser på en konsert i Björnen, vilket de gör varje första advent. Ända skillnaden för iår är ju att min syster är i USA och inte här hemma och håller mig sällskap. Lite tråkigt...
  Det är vid sånnahär tillfällen som man ska ha någon som man kan kolla på en film men och bara mysa.... Får ta och leta upp någon.

Julmarknad på skolan

Julmarknaden som vi egentligen skulle stå på var inställd så det blev att vi stod på skolan och sålde istället. Hyffsat bra gick det ändå, då vi fick såld 18 korvar på två pass. Och jag vet inte hur det går för tillfället, men det borde ju ha hänt något. Jag hoppas på att det blir några pengar iaf, så vi inte måste typ börja från noll igen och att allt jobb varit förgäves. Ajja, vi får ju se imorgon.

Söndag

Oj, det har redan hunnit bli söndag. Första advent. Vi har fått upp julstakarna och städat här hemma, men ingen julkänla än för det. Ska även in till Äholm och stå på julmarknaden där. Så vi hoppas på att det kommer gå prima. Men jag är ändå skeptisk. Ajja, vi får se.

Lördag

Har varit fullrulle här sedan tio imorse. Och nu är jag helt slut.
- Handlat allt möjlig - fick även tag på årets först julklapp som är till pappa.
- Städat där jag tjänade 100 kronor... Cashin'!

Nu ska jag bara packa in klappen och sedan hoppa in i duschen innan det är dags för att fixa mat till ikväll..

Fredag

Usch sicken dag..... Hatar att det ska regna. Finns nästan inget värre än just regn.
  Ajja, kom hem för typ en halv timme sedan men har redan hunnit med att avsluta det som vi fick på NK idag och lämnat in det plus att min liiite försenade spökhistoria även den är inlämnad nu. Alltså är det dags att fixa lite med psykologin, fast än det är ett tag till innan den ska in, så känns det ändå skönare att vara långt in på arbetet än känna stressen som kommer ju närmare man kommer. För det går fort nu.

Torsdag

Oj, denna veckan har ju nästan som springit iväg. Det är ju redan torsdag - och ja jag vet att jag inte skrev något igår. Men det har jag faktiskt en anledning till... Men vet inte om jag ens orkar dra upp det här. Orkar inte tänka på det - och när det ändå blev så (förlåt) JÄVLA bra på kvällen.. så tänker jag nästan strycka det.
Strycka - Riva isönder - mala - bränna - kasta askan dit pepparn växer. Typ så känner jag.
  Men Men, var ju även hockey igår (därav att min kväll blev så bra som den blev) - Ch och Jesper satt med mig, och sedan "small" det. Hihi. 
 
Men nej nu ska vi vara produktiva här - Jobba jobba jobba. Eller kanske kolla programen som jag missat pga av två hockey matcher denna veckan, på datorn?... Får väl se vad min kropp gör. För det jag måste - tror jag knappast.

Tisdag

Hej, förlåt för att jag inte skrev igår, men jag hade helt enkelt inte tid för det.
  Idag har jag inte heller så mycket tid egentligen, men kände att jag var tungen att skriva. Håller på att baka lussekatter med mamma. Gott..

Breaking Dawn part 1

Ojojoj.... Shit vad bra filmen var! Bra ställe som den slutade på också. Lite kul var det också när det var kanske sex stycken kvar i salongen och filmen inte var riktigt slut ännu.. Ajja, längtar tills part 2 kommer ut redan, och oturligt nog så är det ett helt år kvar. Menmen..
  Tänkte faktiskt ta och sätta på en annan film nu, med en helt annan genre. Nämligen Brieds maids. Ha en bra kväll alla!

Söndag

Sista dagen för denna veckan. Och det firar jag med att sitta i biosalongen och se på Breaking Dawn. Iofs klockan ett på eftermiddagen, men det gör det samma, sålänge jag får se filmen. Och gud vad jag längtar! Det har ju varit helt delade åsiker om filmen. Hört många som sagt att den är riktigt bra, medans andra har sagt att den var tråkig. Till och med twilightfans, så vi får väl se vart jag ligger.


Lördag

Dagen igår var hur kul som helst. Hände ju en del.. ha-ha-ha! Men som jag och Erika sa, det som hände på festen stannar på festen. Ska ta och kolla igenom bilderna när jag är klar med inlägget och se om där är några olämpliga bilder. Vilket jag nästan är hundra på att där är. Men vi får väl se.
  Ajja, ska även ta och kompletera idrottsarbetet så jag kommer upp till mitt MVG. Det är ju inte så mycket som jag behöver göra, och det är jag glad över. Sedan är där nog alltid något som jag kan göra som har med skolan att göra. Vill bara få bort det nu känner jag, jag har lite smått panik för allt som ska vara gjort och att man då inte riktigt gör det man ska på lektionen. Aaa, dumt!


Fredag

Fix, fix och fix! Till tobbe idag för han fyller ju 18! Och det nalkas fest. Ajja, har inte tid att sitta här.

Torsdag

Kom hem en timme senare för att vi hade idrott borta på Lingvallen och så hann vi inte 15.00 bussen. Lite surt faktiskt. Men hann ju fixa en sak, så nu ser jag fram emot den 23 februari kl 14.00. Super glad :D
  Imorgon är det fest för Tobbe som fyller 18 år. hihi, kul att få träffa alla igen, speciellt nu när vi inte träffas så ofta längre.


Onsdag

En bra dag idag! Fick sluta en timme tidigare från psykologin. Så man kom ju hem en timme tidigare och nu sitter jag här, och krängar i mig mitt choklad och bara väntar på att klockan ska närma sig fem så jag kan gå till bussen, för idag är det match. Rögle-Borås! Kul.

Förväntan


Tisdag

Ojdå vad klockan har hunnit med att bli mycket. Redan mörkt ute också, hatar det! Man blir så deprimerad och allting är så tråkigt och inte nog med det.... Allt ser så dött ut. Nä detta är inte min årstid. Hösten kan bara ta och ta sig någonstans. 
  Ajja, nog om det nu. Varit i skolan idag fast än jag inte borde. Mår ju inte allt för bra. Förkyld som jag vet inte vad... Hosta, snuva, hals ont, ont i huvudet! Ska jag fortsätta? arch, borde inte klaga, klarar ju mig iaf. Orkar knappt gå till skolan men orkar faktiskt inte vara hemma.
  När man kom hem idag fick man sticka direkt igen typ för att köpa värktabletter till mamma, och lite mat så vi kunde äta + att det just är jag som måste laga maten.. Det är inte lika kul när man är tvungen till det och inte heller när man är sjuk. (Känner att jag klaga för mycket)..
  Imorgon är det onsdag och det betyder att jag ska in och se på Rögle. Ska bli kul faktiskt. Över en vecka sedan nu ju.. Märktes idag när jag och Christine kollade på high lighten som matchen som var igår.. Jag typ skrek på spelarna fast än det redan varit. Ja det kallar jag abstinens.
  Ska också hinna med att boka tid hos tatueraren. Har bestämt vad och var jag ska tatuera mig, nu saknas det bara en tid. Får se om jag hinner det imorgon eller om jag gör det på torsdag. För då vet jag ju att jag kommer antagligen få vara kvar en timme extra i Äholm.

Lite saker på min önskelista

Tänkte bara dela med mig av vad jag önskar mig i julklapp för er som kanske inte riktigt kan komma på vad ni ska önska er.

Jimmy Choo parfym.

The body shop parfym, White musk

Fossil klocka

Lite tips på saker man kan önska sig iaf!

Måndag



Söndag

Sista dagen i denna veckan. Även farsdag, fast min far har rymt. Han och mamma stack imorse till Markaryd eller något. Vilket har sina för och nackdelar. Slipper ju tänkta på att sitta där ner och äta frukost... Eller ens äta frukost över huvudtaget. Och det är lugnt och skönt så jag har tid till att fixa med skolarbeten. Det är där som nackdelarna kommer in. Det är ingen som pushar mig för jag saknar helt motivation.......... Gud hur ska denna dagen sluta? - Tur jag gjort lite psykologi iaf!


Season of the witch.

Såg nyss en film med mor och far. "Season of the witch" hette den. Var en action thriller baserad på tiden då man brände en massa häxor på bål och liknande, riktigt bra faktiskt. Fast den var ju äcklig på vissa ställen och för overklig för att kunna utspela sig på 1300-talet. Men den får klart godkänt av mig.
  Fast än man hade en smaskande pappa på ena sidan och en snarkande mamma på andra.

Innan dess kollade vi på "Så mycket bättre", asså jag har inte riktigt förstått mig på meningen med det programet och förra säsongen tyckte jag det bara var skit rent ut sagt. Men idag var det något speciellt, kanske för det Jason "Timbaktu" berättade, eller så som fick mig att tänka till eller så var det bara för att hans låtar är riktigt bra och imitationerna på hans låtar var också hur bra som helst faktiskt. Fast tror inte jag skulle kunna se fler program av det. Men ändå godkänt det med.
  För att summera kvällen så har jag haft det mysigt med mina föräldrar. Vilket sällan händer nu för tiden. Men vi tar vara på stunderna nu antar jag.

Lördag

Har nyss gjort lite engelska och lämnat in. Gud vad skönt det är! Nu känner jag att jag är på G igen. Hade faktiskt tänkt att jag skulle skriva ner det sista som jag ska sammanfatta i psykologin så jag bara kan börja med mina analyser på onsdag då sista arbetstillfället är på detta arbete. Och vi har ju bara tre veckor och typ fyra dagar till på oss. Alltså känner jag lite panik redan över det. Och även då någon gång ska ergonomin vara inne, så det är bara att sätta igång och bli av med saker! För tiden går fort. Då kör vi!

Fredag

Kom nyss hem från Höganäs. Har bara fixat lite så nu ligger jag i sängen helt utslagen typ. Men jag har haft jätte kul. Det har varit en bra dag trots att den varit lång! Gick ju upp kl 6 för att hinna duscha. Men mer kommer imorgon.


Torsdag

Sitter Hemma hos Erika, och har snott hennes dator medans hon är inne i duschen. Vi ska på en kurs vid klockan sex och innan dess har vi tänkt att vi ska dra till Maxi för där var tydligen väldigt billigt godis + choklad. Ja allt möjligt. Och vilket ypperligt tillfälle att handla lite tills imorgon då det är tjej- myskväll hemma hos Johanna. Skoj!
Men, men. Är helt slut nu, hade idrott och ja det slutade med att jag sträckte baksidan av låret (som vanligt så kör jag på och skiter totalt i att det gör ont ((precis som med mina handleder som också tog en massa stryk idag)).  Vi får väl se hur det går. Mamma kommer iaf och hämtar mig ikväll vid 20.00 tiden, och då blir det direkt ner i sängen och sova. Känner att jag kunde hoppat ner redan nu, men nej... Nu ska vi vara produktiva här! Efter vi införskaffat lite godis vill säga.

Onsdag

Har nyss varit ute, eller ja kom in för typ en 20 minuter sedan. Fryser som in i, börjar ju bli riktigt kallt ute nu. Märks att det börjar närma sig vintern. Ajja, har egentligen inte så mycket att berätta just nu. Ligger i sängen, ska ta och stänga av datorn, fixa inför morgondagen då vi ska ha media, idrott och på kvällen ska jag på en kurs. Mycket att fixa, och det kommer bli en lång dag inne i Ängelholm. Men det får det ju vara värt helt klart..
  Alltså ska jag ta och fixa nu och sedan försöka somna tidigt och inte är så trött imorgon. Kommer ju inte hem förrän runt halv nio. Fast ska inte klaga.

Tisdag

Vad ska man säga om denna dagen då?
- Försov mig typ imorse så fick stressa mig igenom allt för att hinna med bussen.
- Engelska, lagom tråkigt och ja... Finns väl inget mer direkt att säga om just det.
- Fotografiskbild. Skulle fotografera porträtt bilder. Lagom tråkigt. Menmen,
- Nu sitter jag hemma, väntar på att mamma ska komma hem med all mat så jag kan äta innan det bär av mot Äholm igen och Rögle.

Hemmamatch idag mot Örebro, serieledarna. Och jag skulle nästan tro att jag är mer taggad än vad spelarna är. hm... Inget bra omen!

Nostalgi

Nyss ätit god mat med mor min, och innan dess pratade jag med min syster via Skype. Alltid lika trevligt. Nu ska jag fortsätta med min nostalgifilm tills klockan blir 20.00 och det är Ensam mamma söker på teve.
  Filmen jag ser är Lejonkungen 1. En väldigt bra, och fin film faktiskt. Och Erika Axelsson, du vet ju varför jag kollar på den ;) Hahah.

Måndag

 Ny veckan och lovet är slut för denna gång. Vilket betyder att det var skola idag. Svenska och media stod på schemat. Hade först förberedelser inför redovisningen innan det då var redovisning. Gick bra tyckte jag iaf. Var dock inget svårt, så.
  På median så skulle vi fortsätta med det som vi började med innan lovet. Alltså med "Reklambyrån", där man ska skapa sitt egna företag och kunna marknadsföra det. Mitt uppe i det, och har precis kommit in i det, och det känns hittills bra. Eftersom jag inte behöver stressa med något i skolan så tänker jag faktiskt kolla på lite film nu, och invänta att mamma kommer hem så att vi kan åka och handla. Har ingen mat hemma alls så man svälter typ ihjäl i detta hus.
  Ajja, skit i det nu!

Nu väntar duschen, sedan sängen!

Ska ta och göra det som jag gör bäst nu. Eller ja efter duschen.
Jag ska lägga mig i sängen, se de sista avsnitten av vänner och sedan blir det att sova. Upp tidigt imorgon för nu är ju lovet slut. Vilket innebär att det är skolan imorgon och gud vad jag inte alls känner mig ett dugg taggad inför just detta. Men, men.

Tack Jennica! :)

Varit och "hälsat" på Jennica när hon jobbat, eller mer att jag har hållit henne sällskap. Vi hade våra crazy samtal som vanligt, och hon fick mig ännu mera taggad än vad jag redan är över en speciell sak. Ajja, men nu kör vi!!

Söndag

Sista dagen på lovet. Kommer ändå bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan och göra något viktigt. Idag ska jag göra lite skolsaker. Typ som lite engelska, svenska och ergonomin. Plus att jag ska se de programen som jag missat under veckan. Alltså blir det en dag med bara mig själv. Helt okej faktiskt.

Såhär kan en helt vanlig lördagskväll se ut





Foton från i Onsdags










Lördag

Har varit i Lund idag med pappa. Körde dit och hem så känner mig lite slut i kroppen. Men behöver ju köra nu om jag ska klara av att få mitt körkort tills den 26 Januari.. Bara kul, fast än jag hatar vår bil!
Menmen, ska på tjejkväll hod Jennica idag. Ska bli riktigt kul ^^.
  Har även tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder från i onsdags då jag träffade vissa tjejer från gamla klassen.
Riktigt kul att de dem igen! Men men.

Fredag

Kom hem för bara en liten stund sedan. Kan berätta lite vad jag och Erika har haft för oss under dessa två dagarna. Vi möttes upp igår vid ett tiden på stortorget i Ängelholm, begav oss till pizzerian, och käkade där. Gick runder i stan lite, innan vi köpte med oss mat som vi skulle ha till kvällen. Tog bussen till Erika och satte oss och kollade på Glee. Gick ut en runda vid typ nio, och sedna fortsatte vi kolla film.
  Ungefär vid halv tolv gick vi ut igen. Denna gången gick vi inte bara runt kvarteret utan hela vägen in till stan för att "kolla" en sak. Gick tillbaka, satte åter igen igån Glee och när klockan började närma sig tre släckte vi för att sova.
 Klockan 10 vaknade vi båda till liv och gick upp. Startade upp Glee igen och kollade något avsnitt innan vi åt frukost. Gick ner och började göra oss iordning, jag för Rögle och Erika för en maskerad som hon skulle till. Lite i tre tog vi bussen till stan. Där de tog bussen vidare mot Hjärnarp och jag väntade in att klockan skulle bli fyra då Tobbe kom in och vi skulle kolla på Rögle. Vi eller ja rättare sagt jag åt, och sedan gick vi till arenan. Intog positioner och inväntade klockan som tickade sakta men säkert närmare 19 snåret. 
  Första perioden var ren katastrof. Dåligt spel från båda lagen, men Sundsvall var ett snäpp bättre ändå. 0-1 målet kom redan efter bara 40 sekunder. Vilket också var de ända målen denna perioden.
  Andra perioden började lite bättre, men det var fortfarande inte bra. Men Sundsvall var fortfarande det bättre laget på isen. De fick in 0-2. Innan Rögle fick in sitt första mål av Eric Himelfarb. Andra perioden slutade 1-1.
  Trejde perioden var Rögles nästan helt igenom, men de gjorde misstag som visade sig på tavlan. Sundsvall fick in sitt tredje mål. Nu stod det 1-3. Men Rögle kämpade på och fick in båda 2-3 och 3-3 inom loppet av fem minuter. Nu stod det lika och båda lagen var taggade på att få in det avgörande målet som skulle leda till seger. Men än en gång var det Sundsvall som var det bättre laget på isen, och de fick in 3-4 målet, och matchen var avgjord.

Torsdag

Igår var galet kul. Vi var bara sex stycket, men det är ändå jättekul. Har en massa bilder, men vet inte om jag orkar lägga upp dem just nu. Det hände mycket ;)
  Idag är det torsdag och jag ska hem till Axel, vi ska ha Glee maraton, killprat och en massa massa skratt som vanligt! ^^ Får se om det händer något mer!
 På fredag är det Rögle, bara måste säga, FRI ENTRE till alla som är under 18 år, så passa på!!

Jobb jobb och ännu mer jobb :)

Jobb jobb och jobb. Men det är härligt. Längtar tills jag slipper skolan och en massa plugg och kommer ut i arbetslivet. För det är där som jag hör hemma. Det är väl därför som jag gör detta här, I Guess. Men är man hungrig på att komma ut och jobba så är man väl det.
  Och nu inser jag även hur jävla onödigt detta inlägget var menmen, så kan det vara ibland.

Fast då kan jag ju också passa på att säga att om två timmar så träffar jag min förra klass. Vi ska ha en myskväll/halloween fest. Kommer bli hur kul som helst. Vi ska laga mat, äta och sen får vi väl se vad vi gör. Kul kommer det att bli iaf!

Har även bestämt med pappa att på Lördag ska han och jag göra något tillsammans. Antagligen blir det att JAG kör ner till Lund så går vi på Nova, äter och shoppar. En far och dotter dag helt enkelt. Mys!

Onsdag

Sitter i min säng och äter frukost. Pratade lite med johanna igår. Känns overkligt att hon är på andra sidan atlanten. Men vänjer väl mig svart vid den tanken. 
  I eftermiddag så blir det att dra hem till Will och träffa tjejerna från gamla klassen. Snart två år sedan man såg alla och det ska bli super kul. Har verkligen saknar dem!!

Införskaffades igår


tre parfymer

två linnen

en kofta

en halsduk

en punsho

en pippitröja

och en kalender

Tisdag

Pappa kom in nyss och väckte mig för att berätta att Johanna har skickat ett lååångt mejl om hur det gått och så! Puuh. Så nör han stuckit om några minuter så tänkte jag gå ner och kolla mejlet (a). Såg även på hennes blogg att hon antagligen kommer ringa idag. *HOPPAS*.
 Hoppas det går bra för henne nu i new york, på torsdag flyger hon vidare mot Houston.