Måndag - Fuck you!

Är trött och klockan är mycket. Dags för sängen. Godnatt på er. Skriver imorgon innan jag går till bussen.

Måndag - Härligt!

Slutade 11 idag. HUr härligt är inte det? Att slippa mentorspasset! Om typ 2 och en halv timme så ska jag sitta hos frisören och klippa håret. Får se hur det blir eftersom jag vill ha av allt som är slitet. Ajja.

 


[cp bild (a)]

Ciao
/ E <3


Måndag - Dag 14 Om jag var tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med...

Ja det är rätt lätt. Man tar ju verkligen ngn som är sötare, och jag ver ngn som jag tycker är riktigt söt!



Jessica Alba!

Ciao
/ E <3

Måndag - ny vecka

Jaha då var det ny vecka och dags att gå till skolan igen. Rätt skönt att ha ngt att gör nu om dagarna. Men jag hade verkligen inte sagt nej till mer lov. Men det är ju bara 7 veckor kvar tills det är påsklov och sen bara 7 veckor kvar till sommarlov! Så 14 veckor kvar i skolan. Det går väl fort ;) Ciao / E<3

Söndag - Grattis!

Grattis till Tim som blir 4 år idag! <3

Ciao

/ E <3


Söndag - Dag 13 I min handväska

Jaha i min handväska har ja.

*Läppsyl
*Plånboken
*Busskort
*Nycklar
*Mobil
*Tjejgrejer

Ja det viktigaste!

Ciao
/ E <3

Lördag - Snart dags!

Jaha då var det snart dags för fest :) (y) KUL! Synd att Erika och Rebecca inte kommer men ajja, Vi kan ju ha kul ändå ;)
Nu under tiden jag har väntat på att tidan bara ska rulla iväg, så har jag kollat film. Fast jag såg den för bara två dagar sedan :P "She's the man" Älskar den filmen! Och såklart är där en snygging med :) Channing Tatum! mhhhhhhmmmmmmm! (Det är han som är med i "Dear John".

Bjuder på en störtskön bild på Channing!

 

Ha det bäst!!

 

Ciao

/ E <3


Lördag - bokrean

Jaha, bokrean har varit igån ett tag nu. Ngn som har fyndat ngt? Själv var jag uppe på oj idag och hittade två böcker faktiskt.



"Så blir du populär" och "Idolen" av Meg Cabot! :)

Ciao
/ E <3

Lördag - Dag 12 Om jag var 16 & skulle välja gymnasielinje igen

Jaha, ja det var ju ett helt år sedan sist som jag skule välja. Haha! inte för jag faktiskt står inför detta beslut igen. Men jag kommer ihåg att jag hade det jättasvårt med vilken linje jag skulle välja och vad jag ville bli. Jag hade så många tankar och funderingar. Det tog lång tid för mig att inse att det var John Bauer i Ängelholm som var platsen för mig på linje IT-media. Men om jag nu skulle stå inför det här beslutet igen och jag inte valt det jag redan gjort så skulle det antaglien bli så att jag valde Barn&fritid. Bara för att jag har ett annat intresse också, och det är att jag ville bli socionom. Men det blev inte så. Men det var mellan det och fotograf som mitt val var mellan. Men mitt fotointresse är lite större och därför blev det, det jag valde. Men hade jag haft chansen igen hade jag inte tvekat för en sekund utan jag hade tagit barn&fritid för att bli socionom.



Ciao
/ E <3

Lördag - dålig uppdatering IGEN!

Hej. Hade annat för mig igår därför blev det inte mycket skrivit. Men det får ni leva med. Väntar in 4 svar så vi får ju se hur det blir. Ajja! Annars så kan det vara en helt vanlig myskväll också. Det gör inte mig ngt. Menmen. Får se om det blir att jag skriver mer sen elelr inte. Ska inte lova ngt eftersom jag varit dålig på det nu i två dagar :P

Ciao
/ E <3

Fredag - Dag 11 Det här tycker jag om

Det som jag tycker om är mycket.

*Tobbe
*Min familj
*Mina vänner
*Att vara ute och fota
*Musik
*Böcker
*Filmer

Ja ungefär det som jag skrev i förra "dag" inlägget.

Ciao
/ E <3

Fredag - dålig uppdatering igår.

Jag vet att det var dålig upptatering igår. Men det var bara för att jag satt och kollade på film hela dagen. Hann med en hel del. 6 filmer ;o

"I hate valentines day!
"Valentines day"
"She's the man"
"A cinderella story"
"John Tucker must die"
"10 orsaker att hata dig"
Började också se "hairspray" men då började teve så jag hoppade den. Kankse ser den idag istället :P

Ikväll är det iaf hockey. Rögle - Malmö! Går på viasatsport. För jag pallar inte spendera min fredagskväll inne i arenan. Ajja ngn mer som ska se den?

Igår var det också hockey. AHL! Sant Antonio - Monsters! Hann bara se halva matchen innan mamma kom och sa till mig att jag skulle sova. Men då ledde SA. ;( Själv är Monsters favvo laget där!

Ciao
/ E <3

Torsdag - Dag 10 Det här är jag beroende av

Jag är beroende av musik, att fota. Att vara med min familj, Tobbe och mina härliga vänner. (Det var värst vad det upprepas, ajja man får väl skylla på "temat" eller vad man ska kalla det för) Men det är faktiskt så. Man blir beroende av det och man klarar inte sig utan dem. Det är viktigt i ens liv. Böcker är också ett stort intresse precis som film.

Ciao
/ E <3

Onsdag

Hej alla underbara.
Nu är klockan 17,35. Och om 35 min så är det 16 and pregnant! Vilket jag ska kolla på. Men skulle först bara ta och skriva ett snabbt inlägg här. Idag har jag hunnit med det som var tänkt. Bara inte så mycket skolsaker. Men imorgon innan jag ska va med Rebecca och Matte så får jag allt få tummarna ur *PIP* och göra det. För annars kommer jag inte att komma ngnstans. Ajja. Hur har er dag varit. Min har varit bra. Eftersom mina inlägg blivit så tråkiga nu för tiden slänger jag in en grymt härlig låt.

Ha det bäst!
Big love på er! <3

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - Dag 09 Detta får mig att le

Det som får mig att le är roliga saker. Sånt som t.ex när man är med sina vänner. Det är en av de gångerna som man aldrig har tråkigt och ler nästan 24/7. Men det finns ju flera saker men jag kommer faktiskt inte på det just nu. Men som sagt vänner gör livet värt och leva kanske därför som man alltid är glad och ler när man är bland sina vänner eller bara helt enkelt de personer som betyder mest i ens liv. För jag har ju fler som betyder mycket i mitt liv. Som mamma, pappa, Johanna och Tobias. Jag är sällan på dåligt humör runt om er!



Ciao
/ E <3

Onsdag - TBS's shampoo

Hej vill bara säga till er, att köp INTE the body shop's shampoo och testa det för det är inget bra alls! Man får shampoonera håret 2-4 ggr per dusch (om du har långt hår som jag) och duschar du på morgonen kan det vara skitit på kvällen igen. Och jag har shampoot för fettigt hår!! Ajja. Priset är 135 kr och det är verkligen itne värt det. Tur man hade 100 kr rabatt!

Så här ser det ut;

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - Vad händer idag?

Halloj där! Idag är det så att jag inte riktigt vet vad som händer. Ska skicka iväg Tobbes körskolepapper, duscha och kanske jobba lite med skolsaker. Och javisstja!! Jag ska ju se "the notebook". hm. Men ja det är väl allt. Kan inte komma på mer just nu! Men let's get started. eller? Så duschen, Here I comes!



Ciao / E <3

Tisdag - sleden!

Jaha då var denna dagen slut. Har hunnit med att se fyra filmer. Och att höra två stycken. Filmerna jag såg var "buried", "inception", "i rymden finns inga känslor" och "eat pray love". Den förstnämda var sämst och de andra var lika bra. Och nu efter allt detta tittande så är jag helt slut i huvudet och känner att jag behöver sova. Så det är vad jag ska göra nu, ta och bädda ner mig i sängen och sova riktigt gott. För det behövs. Tack iaf Erika, Johanna & Vicky för dagen! Alltid lika kul med er. Imorgon vet jag inte vad den har att bjuda på mer än att jag ska se ytterligare en film "the notbook" och så är det glee på kvällen som är ett måste. Men nej ska ta och sluta nu innan jag somnar! Ciao / E <3

Tisdag - Tack för dagen!

Är hemma. Hahaha, ja redan ;) Nej men det var så att Erika skulle till tandläkaren. Men vi han se på en film iaf.
"Buried" Den var inte så bra nej. 1/5!!! Slutat var SÅ SÄMST! hehehe. Menmen. Slänger in trailern sen. Ska nu ta och se den andra filmen som vi inte hann med att se. "Inception". Får väl se hur den är.


Enjoy!
Är han inte snygg????

Ciao
/ E <3

Tisdag - Dag 08 Min favoritlåt







Det är några utav mina favoritlåtar.

Ciao
/ E <3

Tisdag - detta händer idag

Idag så blir det att jag ska hem till Erika L och kolla film. "Burried" & "Inseption" Det kommer bli hur kul som helst. Ska sticka lite i 12.00 så jag är på stationen kl 12.00 för att hämta upp Victoria och Johanna. Så ska vi bege oss mot Erika. Men innan dess så ska jag hinna göra ve mig, äta och göra lite matte hade jag tänkt. Så vi får väl se hur det går. Om jag inte fastnar här framför. Vilket jag inte FÅR göra! Hahaha, nej men ajja.

Ha en riktigt bra tisdag allesammans. För det kommer jag definitivt att ha.



Ciao
/ E <3

Måndag - paranormal activity 2

Såg nyss på paranormal activity 2. Den var rätt läskig. lite sjukare än ettan. menmen!
Nu hade jag tänkt att jag skulle se det som är kvar av top model sen blir det film på rummet :D

Ciao
/ E <3

Måndag - trailar

Här kommer trailar på bra filmer. Som jag faktiskt såg igår!



Ciao
/ E <3

Måndag - How wonderful

Tack mina hjärtan för dagen. Dock var inte Johanna med, synd! Saknar ju dig! Fikade på EH & gick lite i stan. Mer har väl inte hänt idag direkt. Nästa gång man ser Axelsson är på måndag. :( Lite trist. Så nu får vi se om det blir ngt imorgon eller inte.



Ciao
/ E <3


Måndag - Dag 07 Min bästa vän

Detta inlägget som har med min bästa vän (som inte bara är en) så tänker jag uttrycka mig i bilder!
Jag hade inte klarat mig en enda dag utan er. Big love til er! <3



Ciao
/ E <3

Måndag

Jaha då ska jag snart gå och göra ve mig för att jag och Erika ska in till Ä-holm.
Till EH närmare bestämt och träffa tjejerna. & Senare drar vi vidare hit till Åstorp. Så denna dagen (första på sportlovet) kommer att bli helt awesome! Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna göra ve mig så jag kan ta bussen som går 10,30. Ha det bäst!

Ciao
/ E <3


Söndag - inte mycket gjort idag inte

Har inte gjort allt för mkt idag. Men det är söndag och man har gått hela veckan i skolan. Lagom sleten är man ju då.

Imorgon är det måndag och det är första dagen på lovet. Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag och tobbe ladda ner lite bra filmer :)
Ha en fortsatt bra söndag :)


[du vet hur mycket jag älskar dig! <3]

Ciao
/ E <3

Söndag - Dag 06 Gamla foton

:DRebecca

Ciao
/ E <3

Lördag - ännu en dag förbi

Jaha då var denna dagen också över. Det går så himla fort nu för tiden. Såg på melodifestivalen iaf. Tyckte att jag kunde sitta och heja lite för mig själv där i soffan. Billigare än att ringa eller smsa in sin röst. Vilket jag aldrig gör eller kommer göra. En röst gör ju inte så mycket skillnad. Ajja. Eric Saade gick vidare och det var helt rätt. Eller vad tycker ni.

Hur har eran kväll varit? Min har varit hur bra som helst. Umgåtts med tobbe, hans familj + Knollarna! Ja och vi kollade som sagt mello. Nu har jag precis duschat och är redo för sängen.

Snart blir det frisören för mig med. Har fått en tid klockan 15.30 måndagen den 28/2. Får se hur det blir, men ska klippa bort allt som är slitet så det blir en hel del faktiskt. Ajja, det får bli bra. Håller tummarna för det bästa eller vad säger ni?



Ciao
/ E <3

Lördag - Melodifestivalen

Jaha, snart börjar då Mello... Hm, ska man orka kolla på det eller skita i det.
Svenska folket röstar ju så dåligt. Och låtarna blir ju bara sämre och sämre.
Ajja, jag vet vem jag hejar på.. Vet du? ;)

Ciao
/ E <3

Lördag - bilder











Ciao
/ E <3

Lördag - Dag 05 Vad är kärlek?

Kärlek för mig är när man älskar ngn eller ngt. Det behöver inte vara flick eller pojkvän utan det kan vara sin mamma, syster bror, hund, ja vad som helst. Det är ngt/ngn som betyder mycket för en och man inte kan klara sig utan. Något som vi alla behöver och inte klarar oss utan. Man måste få kärlek, det bara är så. Jag har min underbara familj som jag älskar ngt så mkt som det inte ens går att beskriva, Tobias och alla mina fantastiska vänner! De är de som ställer upp för mig i vått och torrt dag som natt. Och jag är tacksam för att jag har er! Utan er hade jag inte klarat av en enda dag.




Ciao
/ E <3

Lördag - städning

Nu blir det städning av lägenheten och mitt rum. Skriver senare och visar kläderna som kom igår som jag har varit och hämtat..

Ciao
/ E <3

Fredag - nolifer!

Jaha, då har jag nyss suttit och gjort de är "dag" inläggen fram till och med den sista februari. Så fram tills dess kan ni iaf räkna med ett inlägg per dag. Men ajja har man inget att göra så har man ju inte. Men det var lika bra för annars kommer jag bara att glömma bort det. Hur som helst ska fortsätta njuta av att nu är ett efterlängtat lov!!!

Ciao
/ E <3

Fredag - Jessicas tal i Eclipse!

"When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were things like astronaut, president or in my case .... princess.

When we were ten they asked again and we answered - rock star cawboy, or in my case gold medalist. But now when we've grown up, they want a serious answer. Well, how about this; who the hell knows!?

This isn't the time to make hard and fast decisions, it's time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere chill. Fall in love - a lot. Major in philosophy 'cause there's no way to make a career out of that. Change your mind. Then chance it again, because nothing is permanent.

So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be... We won't have to guees. We'll know."

Ciao
/ E <3

Fredag - Dag 04 Mina misstag

Misstag är ngt som alla gör och jag har väl också gjort ett par. Men jag kanske är den som vill inse att jag gjort ngt fel föräns det verkligen är för sent och kanske ännu svårare att rätta till. Men livet är till för att göra misstag, att misslyckas. Gör man inte det lever man ju inte livet fullt ut. Det är iaf hur jag ser på det. Ett misstag ska inte göra så man förlorar sina vänner, för då är man inte tillräckligt tajta eller så är det inte ngn speciellt bra vän. Vänner har du för att förlåta och älska för den, den är och för vad den gör fast än du kanske inte tycker om allt. Det är min åsikt och MISSTAG! För jag tycker inte ngn har med vad jag har gjort för misstag för de är passé och jag har lagt det bakom mig, vi har ju hela livet framför oss ffs. LEV SOM OM DU VORE DÖD IMORGON! Mitt motto, som jag försöker leva upp till varje dag! :) Ciao / E <3

Fredag - dag 3 Mina föräldrar

Mina föräldrar är de bästa som finns fast än de kanske kan vara riktigt jobbiga ibland. Men jag älskar de lika mycket för det. De är ju trots allt mina föräldar. Ciao / E <3

Fredag - bara en dag kvar ;)

Jaha då var det bara en dag kvar innan det är lov. Idag har vi även engelskprov och jag är inte taggad alls fast än jag tror att jag kan det. Erika L var sjuk igår, tråkigt! Och idag flyger vicky till Stockholm. Man är ju inte bara lite avundsjuk.. Jag gillar Stockholm, det är mysigt där! Var där sist i somras med världens bästa Tobbe! Hehe.. Ska väl ta och äta upp och dra vidare till bussen som går om en halvtimme.. Så tagga nu engelskprov Älvan!!! Själv är jag så långt ifrån taggad som man bara kan komma känns det som. Men men, tror jag kan det. Ajja om två lektioner så är det lov. And I just loving it!

Torsdag - fixelifix!

Har hänt sådär mycket idag men jag har iaf hunnit fixa med körskolepappperna. De är ifyllda och klara för att skickas iväg som de ska imorgon! Har varit idag och gjort en sån syn undersökning. Sen i nästa vecka så ska vi ta och skriva in oss (jag och Tobbe) på körskola, jag i ängelholm och han i klippan + anmäla oss till kvällskursen som är den 16 mars. Har väl egentligen inte så mycket mer att säga. Ciao / E <3

Torsdag - a hell of a ride.

Jaha redan torsdag? Bara idag och imorgon kvar innan det är ett efter längtat lov. Och igår var en av de bästa dagarna på länge. Först en lektion i skolan, sen fira Victoria. Hem äta, vila och sedan dra vidare mot björnekulla och träffa de gamla vänner jag inte sett sen nyår (förutom Erika då) om det inte är längre sen!! Vi måste verkligen ses oftare! Jag ska snart dra vidare till bussen. Men jag orkar egentligen inte. Fast än jag sov "middag" igår i två timmar så var jag lika trött på kvällen och kunde somna normalt, men känner att jag är lite piggare nu. Två dagar kvar. Måste hålla ut.

Onsdag - härligt!

Hej igen många inlägg idag. Men det får ni leva med. Kom hem för typ en halvtimme sedan efter att ha varit på min gamla skola med lite kompisar. Asså det är inte klokt men jag saknar faktiskt skolan lite. Men jag har det bra på John Bauer där jag går nu. Men fick träffa alla mina gamla lärare och fick prata lite, vilket var kul. Men trivs där jag går nu och jag skulle inte vilka komma tillbaka. Men iaf nu är det snart glee som jag ska se! Ciao / E <3

Onsdag - hiss & diss

Dagens hiss och diss.

Tummen upp för alla underbara vänner som jag har! Hade verkligen inte klarat mig utan er.


Och dagens diss går till tröttheten! Varje dag efter skolan när man kommer hem skulle man nästan kunna lägga sig i sängen och sova. Men det går ju inte för hur tidigt kommer man då inte vakna liksom...


(Men ändå kärlek till denna bilden som är så klockren!)

Ciao
/ E <3

Onsdag - I had a good time

Gud så skönt. Har legat och sovit i drygt två timmar. Och det behövdes verkligen! Men är fortfarande riktigt trött. Men får inte sova mer nu. Ska ju snart eller ja om typ en och en halv timme så ska jag vara på öppet hus som är på björnekulla. Min gamla skola. Ska dit med härligt folk. Ska bli kul, och sen vid 20.00 så är det glee som jag gärna bänkar mig framför teven för. Så hade tänkt att jag skulle gå upp ur min härliga säng snart (fast än det är svårt) och palla mig ner för att få ngt i magen innan jag ska sticka och då jag hinner piggna till en smula. Men även så jag slipper johannas dåliga val av musik som är aladdin... Hur dåligt är inte det? Ajja hur har eran eftermiggad sett ut? Så ja borde resa mig nu!!! Så mycket det tar emot asså!

Onsdag - Bilder från vår egna lilla fest för Vicky på skolan!

Ja här kommer då bilderna från vår egna lilla fest som vi hade i skolan för Vicky. Det är ju inte varje dag som man fyller 17 år. Välkommen in i gamlingarnas klubb!!

 



Jag orkar inte skriva någon bildtext, så jag låter bilderna "tala" för sig själv.

Ciao
/ E <3


Onsdag - Dag 02, Min första kärlek

Min första kärlek... hm det var svårt. Jag har varit kär många gånger och i många så jag vet inte vem det är i. Men min första STORA kärlek är Tobias. Ja jag har nog inte mer och säga om det. Men sånt är ju svårt att komma ihåg. Ni får ha en bra onsdag för det ska jag ha, fira världens sötaste Victoria! <3 Kamera fram. ;) Bilder kommer i eftermiddag har redan fått en massa :D och mer kommer jag att få senare :D Ciao / E <3

Onsdag - grattis Vicky! <3

Idag är det onsdag vilket innebär att vi bara har en lektion... Svenska! Tråkigt iaf med det som vi håller på med, men ajja. Det händer iaf en kul sak sen efteråt. Men det kan jag inte skriva om ännu. Men ajja! Victoria fyller år idag. Grattis till henne som nu också är gammal. Nu ska jag bara äta upp och sen bär det av mot stationen. Ser inte ut att blåsa så jätte mkt så jag hoppas att det inte är så kallt heller. Hatar vädret! Vill ha sommar och varmt. Ajja! Ciao / E <3

Tisdag - helt slut!

Hej alla underbara där ute. Kom hem för typ 10 min sen. Har varit hemma hos Christine ett tag och fixat lite. Men är hemma nu iaf och ja som rubriken lyder så är jag helt slut. Men ska iaf snart gå ner och fixa ngt och käka sen så är det duschen.  Ajja, hur har er dag varit? Min har varit rätt bra. Bara det att jag fick ännu ondare på idrotten än vad jag hade innan. Kanske inte så smart att vara med på idrotten när man är skadad, men det är ju så kul att få vara med och "testa" på vad de andras projekt var nu. Erika, Victoria och Johanna hade yoga. Rätt kul och inte ansträngande alls. Kickboxningen var ju bara för........ jobbig, rätt tråkig. Men ja jag kanske inte är den dära typen som gillar att springa runder och slå på saker. Men, men. Måste också göra min engelska. Så efter duschen blir det väl att jag sitter och pillar med det. För det är ju inget bra på teven idag. Synd, för när man är så här slö så är ju det bästa att titta på teve och sedan gå in i sin varma och mysiga säng och slaga!! Menmen! I got to do, what I have to do!

Slänger in lite bilder för att inlägget ska bli lite roligare!!

 

 

Någon annan än jag som bara LÄNGTAR till våren/sommaren???

 

Ciao

/ E <3


Tisdag - I don't mind if you don't mind!



Big love på låten! <3

Ciao
/ E <3

Tisdag - Dag 01 - Om mig

Jaha, vad ska jag säga om mig? Jag heter Erika och jag är 17 år. Bor i en håla utanför hbg i skåne. Går första året på gymnastiet i Ängelholm (John Bauer) med inriktingen IT-media. Hehe, ja det var väl lite om mig... Känns nästan som att skriva ett CV :P Ajja, Ciao / E <3

Tisdag - snabbt inlägg

Sitter och äter frukost, och ska snart gå till bussen. Idag börjar vi med idrott och slutar med media. Så nu under förmiddagen har jag inte tid eller ngn chans att göra ett till inlägg, så det blir under median och så börjar jag även med 30 dagars listan. Inte för det kommer bli intresant, men känns som alla andra gör det sp då får väl jag med göra det. Ajja nu ska jag fortsätta så jag hinner i tid till bussen! Ciao / E <3

Måndag - Gustaf

Nu blir det film, och inte vilken film som helst utan katten Gustaf! Är helst kär i den filmen. Hr varit ett litet tag med Tobbe idag. Fick ett halsband av honom. Lägger upp en bild lite senare. Men nu är det film som gäller!

 

Ciao

/ E <3


Måndag - 30 dagars lista!

Dag 01 - Om mig    
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina misstag
Dag 05 Vad är kärlek?
Dag 06 – Gamla foton
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min favoritlåt
Dag 09 – Detta får mig att le
Dag 10 – Det här är jag beroende av
Dag 11 - Det här tycker jag om
Dag 12 – Om jag var 16 & skulle välja gymnasielinje igen
Dag 13I min handväska
Dag 14Om jag var tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 15Mina drömmar
Dag 16Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 Detta ångrar jag
Dag 20Den här månaden
Dag 21Ett ögonblick
Dag 22Det här visste ni inte om mig
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – Det här får mig att må bättre
Dag 25 – Varför jag älskar att fota
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min pojk/flickvän
Dag 30 – Fula ovanor


Eftersom alla andra typ kör en sån här lista får väl jag också göra det :P HAHA! Fast detta är en  lite annorluda mot vad den mina kompisar gör. Så det blir lite roligare. Börjar ikväll... Eller imorgon!

Ciao
/ E <3

Måndag - Today is your lucky day!



















En bild säger mer än tusen ord.. Där av fick ni rätt mycket bilder :P

Ciao
/ E <3

 

 


Måndag - Alla hjärtansdag! <3

Massa kärlek på denna dagen... ALLA HJÄRTANSDAG!



Bild på hjärtan bara för det!! <3
Skriver mer när jag kommer hem.

Ciao
/ E <3

Lördag - shopping

Har varit på väla idag med mamma, syster och Tobbe. Fick köpa ngt för den hundra lappen på The body shop. Ett shampoo. Men det skulle vara riktigt bra för mitt hår, så får väl testa det.  35 kr.. Utan hundra lappen som jag hade där hade den kostat 135 kr. Så visst är det bar med en sådan. Har även en ta 3 betala för 2 där. Rätt bra eftersom jag har vissa produkter där ifrån som jag använder och bara ÄLSKAR!! Big Love På det! Gick även inom Gina och hittaden den tröjan som jag letat efter men som aldig funnits inne där. But finally. 149 kr kostade den.
Den rosa tröjan på översta bilderna är det. Byr er inte om den under. (Fast än jag hade velat ha den med, men den är för dyr.. 299 kr för den) Men nu kostade den jag köpte 149 kr. Ett väldigt bra pris faktiskt. Passade även på att kolla på rean som fanns där och självklart hittar man saker där med. Underkläder, såklart. HAHA! Nej men en BH + trosor för 29 kr & 19 kr! Billigt och bra right?? Enda paret kvar (matchande) och så klart i min storlek... Glad man är för det eller vadå? :D
Tobbe var inne i spela affären (ngn som är förvånad, ja inte jag iaf. Men han följer ju med mig dit jag vill och han vill bara in i en affär så jag får väl offra mig!) Han hittade också ett spel. Inte bara jag som handlar här inte ;)
Mina egna bilder på tröjan kommer in så småningom. Men även på conversen som jag köpte för ett tag sedan!
Ciao
/ E <3

Fredag - How you doing?

Nu är det fredag kväll. Helgen är igång och Jag antar (eftersom detta är ett tidinstält inlägg) att vi håller på att göra mat, eller äter eller har ätit. Vi ska iaf se två filmer och trailerna la jag ju upp igår. Det var ju "The Children" & "Frozen". Kladdkaketårta ska vi också äta som Erika gjorde till sin pappa i onsdags eftersom han fyllde år. Blir en sen kväll antar jag, men detta kommer att vara det sista inlägget för idag. Imorgon lägger jag upp bilder och berättar om våran kväll. Som jag antar är helt awesome!

Ciao
/ E <3


Fredag - Slutar!

Nu är klockan 14,45 och vi slutar för dagen. Äntligen är det helg och det ska vi hem till Erika och fira. Ska göra vår egen pizza, kolla filmer och bara njuta, eller vad säger ni girls? :) Är väl också nu på väg för att hoppa på bussen som går till Erika. För det är en bra bit om man ska gå. Och vem orkar gå egetligen? (a)

Bjuder på lite bilder från andra dagar som vi varit.



Ciao
/ E <3


Fredag - Skolan

Hej, just nu är jag väl på eller på väg till skolan. Gör tidinstälda inlägg idag eftersom vi ska hem till Erika Axelssom efter skolan, annars blir det inget skrivit. Detta är första gången som jag gör tidinställda inlägg så jag får hoppas att det funkar bra. Nu på morgonen har vi engelska och sedan är det media. Ser faktiskt inte framemot något av det så speciellt mycket. Menmen jag får stå ut eftersom jag verkligen längtar efter ikväll. Ajja

Ciao
/ E <3 


Torsdag - godnatt!

Sista inlägget.
Eftersom det har varit så mycket om film så tar jag och släger in en härlig/hemsk men väldans bra låt med Michael Jackson, The king of pop!

 

Är väldigt kär i låten och kan lyssna på den om och om igen.

They don't care about us - Michael Jackson!

Ciao
/ E <3


Torsdag - smekmånaden

Jaha, väldans vad det blev mycket trailar som jag har lagt upp idag... Ajja, det får vi ta :P HAHAH! Här kommer en trailer på en film som går ikväll. Smekmånaden heter den, Med Ashton Kutcher som huvudroll. Riktigt bra verkar den. Den går klockan 21,00-23,00 på kanal TV11!



Ngn som ska se den?

Ciao
/ E <3

Torsdag - dessa filmerna gäller imorgon!

Här kommer trailerna på filmerna som vi ska se imorgon.


Enjoy!!

Ciao
/ E <3

Torsdag - "Freedom Writers!

Här kommer en trailer på en film som vi var tvunga att se på under en engelsk lektion. Eller ja de andra eftersom jag inte hade hunnit bytta klass ännu då. Men jag fick låna hem den av vår lärare eftersom jag skulle ligga lika med de andra i klassen och filmen var faktiskt bra!


Onsdag - matteplugg !?

HUr går det med mattepluggandet Erika?!?!?!

SKIT!!
Ajja, ska faktiskt slita mig från datorn för att göra lite matte nu. Det behövs om jag ska klara av matten imorgon. Först ska jag bara in i duschen och sedan är jag redo för allt plugg. Måste ju vara klar till klockan 20,00 ikväll, eftersom då börjar det efterlängtade GLEE!!! <3 Big love till det!

Bjuder på en bild av Mark Salling! <3


Ciao
/ E <3

Onsdag - hur lycklig är jag?

Lycklighetstest:

[x] Du har en pojkvän/flickvän

[x] Du har ett eget rum/lägenhet

[x] Du har en mobil

[x] Du har en iPod/mp3

[x] Du har fler än 2 bästa vänner

[ ] Det finns en pool på din gård

[ ] Du har varit utomlands den senaste månaden

TOTALT: 5


[x] Du klär dig som du vill

[x] Du hänger med kompisar minst en gång i veckan

[x] Det finns en dator/laptop på ditt rum

[x] Du har aldrig blivit nedslagen

[ ] Du gråter aldrig mer än 3 ggr i månaden

[x] Du får lyssna på den musik du vill

[x] Ditt rum är stort nog för dig

TOTALT: 6


[x] Du har över 50 kompisar på Bilddagboken

[x] Du har över 50 bevakare på Bilddagboken

[x] Du har bilder på Bilddagboken

[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Bilddagboken

[x] Du trivs i skolan

[x] Du brukar göra något efter skolan

TOTALT: 6


[ ] Du äger en bil

[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar

[x] Du är nöjd med ditt utseende

[ ] Du har aldrig fått IG

[x] Du har vänner

TOTALT: 3


[x] Du bryr dig om mer än 5 personer

[x] Du är nöjd med ditt liv

[x] Du kan ett språk, annat än det du jämt pratar.

[ ] Du har ett husdjur

[x] Du kan hela texten från 5 låtar

[x] Du har inga "fiender"

[x] Du är en ganska snäll person

TOTALT: 6

Summa: 26

Muliplicera antalet x med 3

78% lycklig är jag!

Ciao

/ E<3


Onsdag - Finally!

Har äntligen fått till det här med headern. Men inte den som jag hade tänkt mig, för det verkar som det inte funkade att lägga in den, måste varit ngt fel på den, men ajja, har fixat det iaf. Hjälpte även Christine innan idag med hennes blogg. Vilket blev bra. Lite tråkig bakgrundsfärg, men jag visste inte vilken som skulle passa så det fick bli en grå, lite tråkigt kanske, men bättre än vit iaf tycker jag!

 



Vill ha vår! SOMMAR! Love på bilden! <3

Ciao
/ E <3


Onsdag - all we need is love

Hej sötnosar.
Sitter här i skolan och har svenska. Fattar ingenting och jag tycker det är sjukt tråkigt. Ska ta och läsa ut min bok så kan jag ta och analysera den så har jag iaf en punkt klar av tre. Och en ska ju jag och Erika göra tillsammans så det blir inte så mycket att göra. Ajja, som jag skulle ta och fortsätta?



Ciao
/ E <3

Tisdag - bilder









Måndag - Tron trailer!

Här kommer trailern som jag lovade er i fredags. Hann inte lägga upp den för att pappa kom hem bara ngn minut efter jag skrivit klart inlägget kom pappa hem och snabbt som attan fixade vi det sista och stack. Ingen tid för det som sagt, men finelly!

 

Ciao

/ E <3


Måndag - Om lördagens melodifestival!!



Låt 1; Try again - Dilba.
Text & musik av Niklas Pettersson och Linda Sonnvik.

Låt 2; Me and My drum - Swingfly
Text & musik av Teron Beal, Patrik magnusson, Johan Ramström och Swingfly.

Låt 3; Something in your eyes - Jenny Silver

Text & musik av Erik Bernholm, Thomas G;son och Henrik Sethsson.

 

Låt 4; On my own - Jonas Matsson

Text & musik av Sari Autio Olsson och Peter Autio.

Låt 5; Oh my god - Le Kid
Text & musik av Märta Grauers, Anton Malmborg Hård af Segerstad och Felix Persson.

Låt 6; Social Butterfly - Rasmus Viberg
Text & musik av Amir Aly och Henrik wikström

Låt 7; Desperados - Pernilla Andersson
Text & musik av Pernilla Andersson

Låt 8; In the club - Danny

Text & musik av Fredrik Boström, Peter Boström och Danny Saucedo.

De fetstilta är de som tog sig vidare till finalen i globen. Och de är även de som jag tyckte bäst om!!

 

Ciao

/ E <3


Fredag - *hickhick*

Sitter här och väntar på att min far ska ta och komma hem. För vi ska ut på äventyr! Vi ska hela vägen till andra sidan Skåne... Sölvesborg. Sova där en natt och komma hem imorgon igen. Kolla bio ska vi också göra ikväll. Tron. Någon som ni hört talas om? Tänkte slänga in trailer om jag hittar någon bra. Men jag orkar inte leta just nu. Pappa har ju inte kommit hem ännu så det är inte så super brått.. Annars har dagen varit bra, orkar inte skriva egentligen. Är trött och hickan vill inte ge med sig ett dugg. HATE på det!!  Heheh. Vad händer hos er då?

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - When we drink we do it right.

Onsdag middag och jag har klickat hem lite kläder från H&M. De kan vara riktigt billiga ibland! Detta var då dagens fynd.


Tröja 69.50 kr!
(Snygg med ett linne under och ljusa jeans! Eller bara helt vanliga jeansshorts.)



Chonis shorts! Har alltid varit förälskad i dessa och för enbart 99 kr!!



Fitjeans för 99 kr. Inte ofta jeans är så billiga!! Och snygga.



12-pack örhängen 49.50 kr!

Ciao
/ E <3


Onsdag - It makes no differens

Jaha, tänkte köra en bokrecension på den boken som jag läser nu då. Låter kanske inte så spännande men boken håller fast en och man kan knappt sluta läsa.

(Bilden är inte världens bästa. Tagen med mobilkameran!!)

"När ingen annan ser"
En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far.
Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem dör sjuka ritualer var en dal av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far.
Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmälder sin far för sexuellt utnyttjande av barn.
Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv.



Ciao
/ E <3


Tisdag - how did this happend?

Ingen skola för mig imorgon heller. Feber and I hate it!!!

Ciao
/ E <3

Tisdag - When there is no better way to go?

Hejhej bloggläsare.
Inte hunnit med något inlägg tidigare pga av min hals och den här jävla febern som blomstrade upp imorse (feber då) Halstabletter hjälper inte och jag vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon heller. Min underhållning denna dag har varit att läsa och mycket läsning har det blivit. Läst ut båda böckerna som jag fick i onsdags. Riktigt bra båda böckerna. De var de som jag skrev bokrecensioner på i lördags. Alltså "Ursäkta att man vill bli lite älskad" och "Fallen ängel". Och nu har jag börjat på en ny bok som jag antagligen också kommer skriva en recension på. Den heter iaf "När ingen annan ser". Det jag har läst har varit bra/hemskt nästan så man inte vet om man ska skratta eller gråta. Ajja, vi får väl se hur resten av boken är har ju som sagt inte kommit så långt i den. Vad mer har jag att säga? Inte så mkt. Förlåt för dålig uppdatering.!!

 

Ciao

/ E <3