Torsdag - RÖGLE!<3

http://www.roglebk.se/movie/visa/108

Höjdpunkterna från matchen igår....

Henrik och Simons mål = ASSNYGGA!!

Ciao
/ E <3

Torsdag - Studiedag!

Hej. Är hemma idag för att det är studiedag. Vet inte vad denna dagen har att erbjuda.. Men hoppas på ngt bra! Det regnar ute och allt är allmänt depp. Drömde inatt (som vanligt) så ska ta och kolla upp vad de betyder. Jag ska även duscha och "fixa" till mig så jag känner mig fräsch... Vilket jag inte göra just nu. Äta lite, städa rummet kanske (om jag inte gör det imorgon), räkna lite matte och engelska nationella som snart kommer upp. Så det blir ju en full dag, men eftersom vi är lediga imorgon också + helgen så har jag ju tid på mig att göra saker och ting. Tänka och se på film! Det kan behövas just nu!

Ciao
/ E <3


Onsdag - en bild säger mer än tusen ord!



Varit med dessa två godingarna idag! <3

Ciao
/ E <3

Lördag

Tack alla för igår.
Hade skitkul!!

<3

Ciao
/ E <3

Torsdag - HOCKEY!

Alla älskar vi hockey.. Right!?!?

iaf nu börjar snart den match som jag ska kolla på!

FBK-AIK!!  HEJA FBK!! <3
Cristopher Nihlstorp!

Ciao
/ E <3

Torsdag - I will be fine.. It will be okej!

Hej alla underbaraingar där ute..
Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon... vilket betyder fest!! Jag behöver!!
Idag har det inte hänt mkt.. matte. Fick reda påå att jag iaf fick G kanske VG på mitt prov som jag gjorde förra veckan. Skönt det ju! För jag hade verkligen inte pallat att ha ett omprov TILL!!
Varit ute i det fina vädret på median och fotade. Härligt. Gick ända till hembygdsparken och tillbaka... Haha inte så långt men ändå! Bra med lite motion!

Träffade på Carl Gustavsson, Joel Giestedt (stavning?), Henrik Björklund och Kenny Jönsson...
Rögle spelare + en förredetting!
Härligt!! Men en fattades. Men JUST NU! (skrivande stund) så sitter han på biblioteket i ä-holm om mina uppgifter (CHRISTINE) stämmer!!
Ajja!
Härligt med fint väder!!!

Ciao
/ E <3

Onsdag - Förklaring

Förklaring till allmänheten.
känner att jag MÅSTE få skriva om det.

NU är det så här att sent i går kväll beslutade jag och tobbe oss för att vi har det bättre som vänner. Så det är vad vi är i dagsläget. Det var ett gemensamt beslut, och än så länge känns det skönt. Vi är vänner och det hoppas jag verkligen att vi kommer vara.

Men vem vet var vi står om ngra år? Vi lär ju se.

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning för duschen..

Ciao
/ E <3

Tisdag - jahahaaaaa

Jag har inget direkt att berätta...


Sjukt depp.. Vissa vet varför!
NI andra behöver inte fråga.

Ciao
/ E <3

Måndag - städkick!

Fick mig en städkick innan när jag och Victoria satt och diskuterade en viss person. Så nu är mitt rum nystädat och fint! puuh, då sover jag gott inatt...

 Sen var jag ju även tvunge  att skriva den förbannade loggboken, men det är jag också klar med nu, och detta är den längsta loggboken jag skrivit under hela tiden... TÄNK! Det är ju inte klokt. Ajja..

Vad hände nu??
Slappa fram till top model finalen??

YESBOX!!

Ciao
/ E <3

Måndag - Why did this happend??

Jaha. Allt händer på en och samma gång just nu känns det som. Massor i skolan. Åker på "random" resor och träffar hyffsat random människor. Idag bar det av mot Lindab arena och vi skulle fota... Vilka står där på andra sidan glaset om inte halva A-laget som ska träna... Inte var det meningen att de skulle vara där! Men, klart skulle de var där. Och som Victoria sa så skulle jag få se Simon Olsson. Bara för att jag smsa Erika en sak! Lite creapy att vi gjorde det sen också... Menmen!

 Men vi på JB kommer väl bli så random efter 3 år! Alla andra verkar ju ha drabbats, bara normalt om vi också gör det..

Ciao
/ E <3

Söndag - Hello your fool, I love you!

Då var det söndag kväll igen. Och snart ska man hoppa ner i den mysiga sängen och förbereda sig inför en ny vecka. Måndag imorgon ju och på schemat står det media och mentorspass. Median ska vi bara gå runt och fota, så någon dator tänker jag inte ha med mig imorgon. Plus att på mentorspasser brukar vi inte behöva ha datorn och sen var det väl så att vi skulle ha sex och samlevnad med vår skolsköterska... Ajja vi får väl se. Kameran tar jag ju med mig själv så får vi se vart vi åker och fotar. Men kul kommer det att bli.

Vidare till hockeyn som jag skulle se.
Djurgården - Luleå slutade med att i fjärde perioden så vann Luleå med 4-3.... Inte bra. Mario blev skadad.. Heller inte bra.

Och så den matchen som jag såg. SAIK - LHC! Den matchen var klart bättre för där vann SAIK med 3-2. Vilket gjorde att de slog ut Linköping. Härligt!!

Alltså gick  SAIK och Luleå vidare. Ajja. Bättre lycka nästa år eller?

Ciao
/ E <3

Söndag - How can I be this mad at you?

Idag så är det även en viktig match som ska ses. Djurgården - Luleå! Självklart så hoppas vi på vinst från DIF och lille Mario Kempe!! Man kan iaf hoppas på att det inte blir en lika stor flopp som det blev igår för Rögle. Men det blir det knappast för DIFs tränare tror på sina spelare, de har rätt attityd och chansen att ta sig till semifinal.. Vilket vi hoppas på. HV71 åkte ju ur mot AIK. Vilket är synd, för annars brukar HV vara favvo laget hos mig i elitserien. Så nu hoppas vi på förredetta Röglespelaren (Kempe) istället.
  kl. 16.00 börjar matchen och den sänds på TV4 sport, för er som vill se!! Innan dess vet jag inte vad som händer och fötter.

Får bli ngt kul iaf.!! Tobbe kommer senare när han är klar med en sak. Vet inte hur lång tid det tar, men han MÅSTE vara klar innan 16.00 och så vi hinner äta innan dess. Viktig match! (som sagt!)

 



Ciao
/ E <3


Lördag - DÅSÅ!!

Vill börja med att säga tack till Erika, Erika, Victoria och Johanna för en galen kul kväll igår. + Att nästa fredags aktivitet är redan bestämd. Blir fest hos Timmy! Kul!! :)

Kan börja med att berätta något kul. Sedan kommer ngt förjävligt!
HIF - MFF 2-1 (Y) Bra jobbat HIF! Såg små snuttar och första målet kom efter bara 2 minuters spel. Helt galet så snyggt målet var. Och vinsten var verkligen härlig! Bra kämpat grabbar. Ni förkämade, var jag såg så var de de som regerade på plan!

Nu det som är förjävligt. RÖGLE!!
RBK - SSK! 2-6!!! FATTAR NI??? 2-6??? Nej det gör fan inte jag heller.
Hur blev det så? Hur kommer det sig att TRÄNARNA i rögle inte tror på sina spelare??? "Vi ska försöka göra mål om det nu går" ÄR HAN HELT BORTA?? Varför tror han inte på sina spelare?? Vafan gör han där då??? Nej, så förbannad jag blir!
Man måste tro på sina spelare, klart att det inte gick bra för dem ute på isen, de hade ju inget stöd, ingen som trodde på dem! Nej det är ju ren skandal!! Men det var ändå strongt av killarna att göra 2 mål i 3-0 underläge det måste jag säga!!

Jag tror på er killar iaf! Ge inte upp!

Men om jag får säga det själv så tycker jag inte att Rögle är mogna nog för att gå upp i elitserien, detta är inte deras år. De får fortsätta att kämpa nere i allsvenskan, så kanske de kan komma tillbaka nästa år.. MEN EN TRÄNARE SOM TROR PÅ SINA SPELARE!!

Ciao
/ E <3

Lördag - fotboll&hockey <3

Om lite mer än en halvtimme börjat matchen mellan HIF och MFF! Som jag ska ta och se..
Sen en timme senare börjar hockey. RÖGLE!!! <3 Så min eftermiddag kommer att spenderas framför teven. Med go glass & cola! (Ben and Jerry chocolate fuge(?) brownie!)

Ha det

Ciao
/ E <3

Torsdag - So fucking awesome!

Bilder från i fredags finns även ngra på fb! (lite sent jag vet, men bättre sent än aldrig ;) )
Ikväll antar jag att det är hockey.. Ska närsom ner och äta.
Syrran har lagat potatisgratäng med kotletter. MUMS!!

Ciao
/ E <3

Onsdag - I've been trying so hard baby!

Hej!

Onsdag igen, gick till 11 idag som vanligt. Hade redovisning idag på svenska.... USCH OCH FY OCH BLÄ...

Men det gick väl hyfsat. Ligger på mitt mål. VG-MVG!! Så jag är nöjd...



Ciao
/ E <3

Onsdag - Dag 30 Fula ovanor

Gissa!?

*Godis
*Läsk
*onyttigmat
*kakor
*ingen träning på allt detta



Ciao
/ E <3

Tisdag - BILDER!

Här kommer det lite bilder från i fredags!!


Tisdag - Dag 29 Min pojk/flickvän




TOBIAS <3

Ciao
/ E <3

Tisdag - idrottslektion

Då sitter jag på idrottalektiknen slutar hav idag så hinner med bussen som går 10.00. Då blir det hem och plugga. Får se hur bra det går. Men det går säkert bra!! Det måste det göra!

Måndag - guess whos Loves you !

Jaha då var snart denna måndagen också över. Bara jag som tycker att dagarna bara flyger förbi. Bara fem veckor kvar sen är det lov igen. Hur härligt är inte det? Ajja fram tills dess har vi ett projektarbete som ska vara klart. Tur man är med några av de bästa. Alltså, Erika Axelsson och Johanna. Men innan dess så har vi ett annat projekt som ska vara klar och det görs med ingen mindre än Erika Lundahl. Och det ska ju vara klart tills på onsdag som jag sa innan. Och bara för det följer Erika med mig hem imorgon då vi slutar 10-11 tiden och så ska vi fixa med redovisningen som vi har. Cv:na som jag också pratade om är iväg skickade och klara. Få se om ngn nappar, men troligen inte. Det är så drygt. Menmen. Nu ska jag ta och se teve. Det är ju topmodel och sen så är det sängen och läsa som gäller.

Måndag - It ain't that simple!

Jaha, Bilderna från i fredags kommer. Vissa har tjatat lite på mig. Men just nu har jag fullt upp med att fixa CV & med Läxor. Muntlig redovisning på onsdag - Matte prov på torsdag. Fyfan! Men det komemr gå bra!


Kärlek till er!

Ciao
/ E<3

Söndag - Dag 27 Min favoritplats

Eftersom jag inte varit på så många platser så måste jag säga att det stället som jag rest flest gånger till är mitt favvoställe. Alltså Stockholm! Men även Gotland!


Bilden är från Gotland!

Ciao
/ E <3

Lördag - Jaha

Idag har jag hunnit med;
*duscha
*handla jeans
*handla lite mat
*äta (haha)
*fixa med bilderna från igår

Ciao
/ E <3

Tack för en väldans trevlig kväll igår! J
ohanna, Victoria, Erika, Erika, Timmy, Tobbe, Wilawan & Lyly <3

Lördag - Dag 26 Mina rädslor

Det som jag är rädd för det är små uttrymmen. Jag har klastrofobi. Och jag är skiträdd för att vara hemma själv när det börjar bli mörkt. Jag intalar mig själv att jag hör saker som jag inte hör och att det kommer att hända vissa saker som egentligen inte alls händer.

Ciao
/ E <3

Fredag - Dag 25 Varför jag älskar att fota

För att det ger ett lugn och det är så himla kul. Verkligen det som jag ska jobba med!



Ciao
/ E <3

Fredag - helt ok

Ja det är helt ok att man vaknar och ser soluppgången. Inga moln på himlen och att det inte blåser längre.. Plus att det är plusgrader! Härligt. Ikväll är det fest... Göttans! Ska bli kul. Hoppas alla kan komma nu, för vissa har jag saknat rätt mkt. Som Rebecca!

Torsdag - Dag 24 Det här får mig att må bättre

När jag är med de som jag älskar.



Ciao
/ E <3

Torsdag - There's no getting over you!

Hej!
Torsdag morgon. Nu har första lektionen börjat som då är matte. Världens segaste och tråkigaste ämne måste jag säga. Men ajja, man får ju göra det iaf eller hur! Har ju dessutom omprov på ett avsnitt.. Hm. Hur ska detta gå? Ajja. I eftermiddag är det media. Får se hur flash kommer gå. Känns som om det inte går bra alls faktiskt. Men det är ju även något som man kan jobba hemma med.

Ciao
/ E <3

Onsdag - nyduschad

Så härligt det är när man är nyduschad och fräsch.. Eller vad säger ni?
Ikväll så är det Glee på teven och det får man verkligen inte missa. Så nu innan dess hade jag tänkt att jag skulle ta och se på en film och äta lite. Det behövs. Ajja. Imorgon så är det skolan. Matte och media står på schemat. Sen bär det hem och göra klart slutreflektionen och jobba med matte och försöka komma på mer till svenskan (vilket du också får göra Erika ;) )



Ciao
/ E <3

Onsdag - nyinköpt!!



Solglasögon - H&M 59,50 kr
Foundation - H&M 149,50 kr

Ciao
/ E <3

Onsdag - Blä väder!

Regn regn regn! Hata elelr vadå?
Tur man sitter inne och gör annat.
Sen jag kom hem har min dag sett ut sähär;
*Läxa 2 timmar
*Lagat byxor
*fixat nytt nagellack

Inte mycket jag vet.. Men bättre det än ingen alls ;)
Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig ytterliggare lite ;)



Ciao
/ E <3

Onsdag - Dag 23 Det här får mig att gråta

Det som får mig att gråta är om vi i familjen skulle börja snacka om farmor om alla våra minnen med henne. Då kan jag inte hålla tårarna borta. Men inte bara då, bara jag tänker på henne är det svårt att låta bli att gråta.

Ciao
/ E <3

Tisdag - Hur härligt är det inte?

Hallå!

har ni kollat ut denna härliga dag. Solen skiner och det är plusgrader. Ja till och med VARMT! Så nu känner man verkligen att våren är på väg! Det går ju bara att älska. Ajja. fick sluta en hel timma tidigare idag. Riktigt skönt, så kom mamma och hämtade mig på stationen så körde vi och handlade. Så nu har jag till och med fått i mig en semla. GOTT!

Ciao
/ E <3

 


Tisdag - Dag 22 Det här visste ni inte om mig

Det finns kanske mycket som ni inte vet om mig. Men en sak är att jag har världens häftigaste humör. Asså jag kan skifta humör snabbare än ni vänder handen. Och det är väldigt stor skillnad också, Jag kan vara super glad nästa är jag pissed off. Men det är itne ofta det händer. Men det är inte kul när jag är sur.

Sen annan sak är också att jag är inte rolig alls att ha att göra med när jag är hungrig. Jag är riktigt jobbig.
Haha! intressant?? :P



Ciao
/ E <3

Måndag - Dag 28 Det här saknar jag

Jag vet inte om jag saknar ngt mer än just farmor, men det är ngt som jag aldrig kommer att få tillbaka.    


Ciao
/ E <3

Måndag - Dag 21 Ett ögonblick





Ciao
/ E <3

Söndag - riktigt härligt väder ute

Solen skiner ute och det är plusgrader ute!!! Så härligt. Man kan ju till och med ha skinnjacka på sig! I like it!

Söndag - Dag 20 Den här månaden

Den här månaden har precis börjat typ. Men den kommer väl bli som de flesta andra. Skola, va med kompisar, fest, sova och bara ta det lugnt. Har inte så mycket inplanerat. Mer än att det SKA bli vår och det här kalla vädret bara ska ta och skita ner sig!!



Ciao
/ E <3

Lördag - Don't let a mistake keep us apart!

Då var det helg igen. Har fått sova ut. riktigt skönt. Vad händer idag? Jo ska ta tag i mer svenska, matte och engelska. Tobbe är och tränar, men ska dit ikväll. :)

Nej om jag skulle göra ngt vettigt?
Skriver mer senare!



Ciao
/ E <3

Lördag - Dag 19 Detta ångrar jag

Har jag ngt som jag ångrar?

-JA, att jag varit vän med vissa, de som verkligen inte brydde sig om ngn annan än sig själva. Ajja, men de personerna är histora. Pallar inte lägga ner energi på dem längre!!

Ciao
/ E <3

Fredag - Dag 18 Min favoritfödelsedag

Har nog ingen om jag ska vara ärlig. Alla har väl varit lika bra...


[fick bli en bild på bästa vicky när hon fyllde år]

Ciao
/ E <3

Fredag - TGIF!

Hej. TGIF eller vad säger ni? ;) thank god it's friday. Äter frulle och ska snart sticka till bussen. Mamma varnade om att det var halt ute, så får gå lite tidigare! Ha en bra fredag... Helg snart ju!!!

Torsdag - Dag 17 Mitt favoritminne

Det är nog (och det kanske låter konstigt) när vi var och hälsade på farmor på sjukhuset för drygt 6 år sedan. Vilket var sista gången som jag fick se henne, höra hennes röst och krama om henne. Dagen efter var hon död. Sedan dess har jag haft ett STORT hål i hjärtat, eftersom farmor var den som betyde absoult mest för mig. Hon var den roligare, snällaste och den som brydde sig mest. Men henne kunde jag snacka om allt och mer därtill. Jag har kvar en massa minnen med henne och de är nog de allra bästa som jag har över huvudtaget. Stor saknad!

Ciao
/ E <3

Torsdag - värre!

Sitter här och har satans ont i hälsenan/muskelfästena. Kan knappt gå upp och ner för trappor. Det blev värre igår Än vad det var tidigare och det är ännu värre idag än det var igår. Tur att mamma inte börjar förrän 9 så hon kan köra mig till stationen. För jag måste vara med på matten. Måste klara detta provet och omprovet. Får damp annars! (a) ajja skriver mer senare.

Onsdag - Dag 16 Min första kyss

Min första kyss. Var för länge sedan. Så jag kan inte säga så mycket om den, mer än att det var med en kille som heter Robin. Vi var ganska små, så det kanske inte direkt räknas som kyss, men nu får det göra det. För jag är nästan helt lost när det gäller att komma ihåg sånt. För om jag inte är tillsammans med killen längre så lägger jag allt sånt bakom mig som har hänt med honom. Som man säger att man ska gå vidare. Men detta var ju en "Speciell" händelse så det är ju klart man kommer ihåg det. ;)



Ciao
/ E <3

Onsdag - en lektion... Skönt!!

Då var det mitten av veckan och idag står svenska på schemat. Sen bär det av hem och sova. Och jobba men arbetena + matte! Kolla film och lite så. Fast att klockan bara är 7 på morgonen så har kg hunnit med en del, som att duscha klä på mig sminka mig fixa håret och sånt vilktigt. Och det är även skönt att se, när man tittar ut så är det LJUST ute! Vilket är bra för jag pallar inte med vintermörkret nu när det ska bli vår! Ajja, snart bär det at till bussen. Ha en bra dag alla! Ciao / E <3

Tisdag - Skolan check.

Kommit hem från skolan. Fick sluta en timme tidigare än vanligare. Väldigt skönt. Så nu sitter jag här framför datorn. När detta inlägget är klart så blir det att hugga tag i engelskan och svenska som ska göras. Så jag slipper allt i sista sekunden som det känns att jag kommer få göra det. Menmen! Tur då att jag har en extra timme. Men iaf så hade jag även tänkt att jag skulle ta en dusch. Det behövs för att bli lite pigg på läxan, vilket jag aldrig verkar bli. Har iaf haft redovisning i mediekunskap. Fyfan! Var verkligen inte förberädd på det, men det gick ju hyfsat. Hatar verkligen redovisningar. Tur att vi var en liten klass, så det gick helt OK! Hade egentligen för mig att det var nästa vecka. Men jag gjorde mitt bästa, mer kan man väl inte eller ;) Ajja. Om jag ska ta och börja. Har Svenska och Engelska framför mig. Kanske lite matte med! Ska få gjort så mycket som möjligt.

STÖR GÄRNA!

Ciao
/ E <3


Tisdag - Dag 15 Mina drömmar

Usch, det var lite svårtare. Jag är inte ngn som drömmer direkt, kanske mest dag drömmar. Men liksom det gör ju alla. Men jag tror inte jag går in på vad det är, för det är rätt personligt. Det tycker jag iaf! Så det blir faktiskt inte mycket snack om detta!!



Ciao
/ E <3

Tisdag - you are everything to me

Sitter och äter frulle. Är skittrött. Det har gått en dag i skolan och jag vill redan ha helg. Ska iaf inte vara med på idrotten idag pga min hälsena. Ajja har inte chans att skriva ngt förren efter 12.