Tisdag - säljer moppen

Nu finns det en annons ute på blocket.se där man kan köpa min fina moped. Pris 5500 kr!
Men också min systers golfset för 3000kr.. Vilket antagligen går till två Rögle-seriekort! Gissa om jag är glad :D

Ciao
/ E <3

Tisdag

Idag är det ingen vidare dag... Fast än solen skiner och det verkar vara riktigt härligt väder ute. Men jag har ingen bra dag alls! Magen krampar och jag tror jag ska spy hela tiden, den här krampsaken för med sig klöckningar. Och Idag som var en "viktig" dag. Sista idrottspasset (inte för jag gillar det, men ändå) och så var det bokredovisning.... + att lämna in datorerna. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag får väl helt enkelt maila till Nettan och fråga. Och hoppas på att jag mår bättre imorgon. För då ska jag antaglien in och göra matte. Så en till och maila.... hm.. K.U.L! Livet leker?

Ciao
/ E <3

Måndag

Måndag idag... 4 dagar kvar i skolan. Inte helt fel!?
Har egentligen inte så mycket at skriva.. är inte på topp! Som ni kanske märkt.

Ciao
/ E<3

Tisdag - Förlåt!



Borde tänka på detta kanske?? Mår inte så bra, som vissa vet! Men jag repar mig förr eller senare.. Det MÅSTE jag gör. Det KOMMER jag göra!


Lördag - Jordens undergång.. hallå ja!

Idag skulle det varit jordens undergång... för ca 4 timmar sedan. Vem fan (förlåt) trodde på det egentligen... Gubben i den där konstiga videon bara "Detta är inget påhitt, det står i Bibeln..." Men liksom vem säger att Biblen inte är påhittad? Jag trodde inte på det.. Så den hära gubben som "kom på" detta borde vara besviken på att han inte gjorde något direkt "upptäckt" och om han nu hade haft rätt så hade ju ingen kunnat bry sig imorgon.. Löjligt rent ut sagt.

Det var ett tag sedan jag skrev här. Jag vet, men jag har haft, andra och viktigare saker för mig. Jag borde egentligen inte sitta här och slöa heller, har en bokrecension på engelska som ska vara klar tills på onsdag, och jag har inte ens läst klart boken... Jobbigt läge! Men så kan det vara när man har annat i huvudet.

Ciao
/ E <3

Onsdag - ett tag sedan

Hej!
det var ett tag sedan jag skrev här. Men jag behövde att vara för mig själv och ta hand om mig själv. Det gör jag fortfarande och jag vet inte när jag kommer att skriva här igen. Det är få som vet vad det handlar om, och ni andra behöver inte lägga er i eller ens försöka fråga, för ni kommer inte få något svar om det!

Ciao
/ E <3

Fredag - musik!

Erika!

Min spotify lista...
Lyssna och njut för det är äntligen fredag!!

Ciao
/ E <3

Torsdag


Onsdag - a new start

Behöver en nystart! Vilket kommer inträffa antingen till helgen eller på måndag.
Men det BEHÖVS verkligen!Försöker så smått redan nu.. För jag orkar verkligen inte ha det såhär längre.
Så fort jag e klar här så ska jag hoppa in i duschen och sedan är det Glee. Skulle egentligen se hockey... men jag hade verkligen ingen lust för det!
Fast det är en spännande match.
Sverige - USA!

Ciao
/ E <3

Onsdag


<3

Ciao
/ E <3

Tisdag - PLUGGdag.

Tar mig en pluggdag idag.
ÄR det ngt så finns jag på mobilen! (där jag äntligen kan lyssna på spotify)
Nej nu ska jag först bara äta och sen börjar jag med "läxor" eller ja allt de som ska vara klart.
Har ju vissa speciella saker som ska vara klart idag helst. Andra som får ta lite längre tid. Gäller att prioritera ;)
Igår var det kompisar, idag skolan! (Lycka till Erika!)

Imorgon är det nationella prov i engelska. Skriftligt. Pallar inte. Men det måste göras. Hoppas på samma eller BÄTTRE betyg än vad jag fick på muntliga, men det var helt okej, ungefär där jag trodde att jag skulle ligga. Så det är bra.
Så det är en lite kortare dag imorgon och sedan vet jag inte om det blev att vi(jag, erika och vicky) hem till mig och se första Harry Potter filmen. Det är VÄLDIGT länge sedan som jag såg den.

Nej om jag skulle ta och sätta igång!


Ciao
/ E <3

Måndag - HBG

Då var man färdig fixad och om typ en halvtimme så börjar jag vandra upp mot stationen! Där jag ska möta Erika och så sätter vi oss på tågen mot HBG! Härligt.



Ciao
/ E <3

Måndag - studiedag

Igår var det fotboll inne på Olympia. 1-1 blev matchen mellan HIF- BK Häcken! Inget kanonspel, men en poäng iaf och fortfarande obesegrade! Härligt, Men de får komma igång och inte vara så tillbaka dragna! "Vi ger aldrig upp" !!

Idag är det måndag och jag har studiedag. klockan 12,07 går tåget mot helsingborg. Och sedan vidare ut mot laröd. Klockan 18,30 börjar bion som Jag, Erika och Victoria ska se! (y) kul!!

Nej nu ska jag gå och fixa lite med läxor och så!

Ciao
/ E <3

Söndag - go break your heart.

Hej!
Igår var man då hemma hos tobbe och det var kul och så fast än det inte blev som vi planerat. Men det gör ingenting. Vi var ute och spelade kubb och fotboll. Sen vet jag inte mer vad vi höll på med. Gick in och började spela sequence tills Timmy kom. Eller ja iofs vi fortsatte spela men i lag. Jag och Erika mot Timmy och Tobias. Och jag kommer faktiskt inte ihåg hur det gick. Men vi hade kul och gjorde sedan lite andra saker, som typ frågade sånt från ett "spel" tjejmiddag heter det. Då var Marcus också med.. Ja så var det. :)

 Igår var jag även ute och övningkörde för första gången. Jag och pappa hittade ett ställe på industri området där jag fick köra. Det var en liten parkering sedna en rak väg på kanske 200-300 meter lång och sist en vändzon. Så jag fick först köra från parkeringen på den raka vägen stanna vid varje lyktstolpe och sedan vända i vändezonen och på väg tillbaka fick jag växla upp tills jag kom till den sista lyktstolpen innan parkeringen där jag fick stanna sätta i ettan och sedan parkera. Sedan göra samma sak väldigt länge.
 Och när pappa tyckte att vi var klara ville jag bara fortsätta att köra :) Men jag var lite skakis efter!! Hade väl spänt mig, men det var kul! Och pappa sa att det gick riktigt bra. Motorn la inte av för mig en enda gång. När jag parkerade var jag innanför sträcken, men kanske inte så bra parkeringen ändå, jag kunde växla upp till trean utan att kolla på vad jag gjorde och det hoppade inte allt för mycket. Klarade av 7/10 ggr att stanna in mjukt utan att det blev "bom och där stannar vi" typ. Kanske skulle ut och köra idag också, men vi får se. Ska ju som sagt till HIF-Häcken idag! Med Erika och Rebecca! Kul, länge sedan jag gick på en match och vi får väl se hur det går :)

Skriver kanske mer senare!
Ciao
/ E <3