Måndag

Kom hem för typ två timmar sedan från Göteborg. Hunnit äta, packa upp och handla. Har även varit uppe sedan klockan halv tre i natt så jag känner mig rätt död. Men tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på lite vänner. har även köpt lite nya kläder och parfymer. Hihi. Ska lägga upp bilder senare/imorgon på vad jag köpt för jag orkar helt enkelt inte nu. Känns som mitt huvud ska explodera, vilket det antagligen kommer att göra snart om jag inte får sova. Fast har lovat mig själv att inte somna innan klockan elva/halv tolv då Johanna har anländigt till NY och förhoppningsvis cheakat in på hotellet så hon kan mejla hem!
 - SAKNAR DIG SYSTER!!<3

Göteborg

Sitter i Göteborg och kollar på teve, med mamma och Johanna. Inte lång tid kvar nu :/

Söndag

Har egentligen inte så mycket att berätta. Håller på med annat och har egentligen inte heller tid för att sitta här och skriva. Men "projektet" eller vad man ska kalla det som jag håller på med fungerar kusligt bra, och jag är nöjd med insatserna. Detta kommer gå bra hoppas jag. Men en stark början. (Kommer faktiskt inte avslöja än vad som försigår).
  Snart så åker jag och min syster upp till Göteborg, där mamma och pappa redan är. För tidigt imorgon, typ tre på morgonen, så ska vi upp och sticka till flygplatsen för min syster åker till USA. Kan knappt förstå det.

Lördag

Mamma och pappa kom nyss in och sa hejdå. Nu sticker de upp till Göteborg. Imorgon så är det min och Johannas tur. Sen åker syster till USA. Gud kan inte förstå att det bara är två dagar kvar... Ja inte ens det. Sen blir jag ensam barn i ett år.
  Förövrigt var matchen skitbra igår. Lite skakigt i första med allt släppte i andra och man såg vad de spelade för. Härligt med vinst och tre poäng! De var de verkligen värda. Och 619.600 kr till shaking generation är ju verkligen inte fel.

Torsdag

Hej!
Kom hem en timme senare idag än vanligt. Berodde på att vi var sista gruppen som redovisade och det gick på övertid och när vi var klara så hade mit buss redan gått. Menmen, så kan det vara ibland. Men det gick bra iaf, det var ju inget som vi tvunget måste kunna, så det gjorde ingenting att man läste innantill från pappret. Nu ska jag nog ta och läsa igenom häftet som vi har prov på imorgon. Låter som en smart sak att göra för att få bra betyg.


Tåls att tänkas på!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vsOs1DDLDD0&gl=SE

Onsdag

Hej.
Käner mig inte på topp idag. Och vissa vet varför, men orkar inte prata om det.

Tisdag

Hej!
 Hann inte skriva något igår, förlåt för det.
Just nu sitter jag och kollar på teve, mamma är iväg och hämtar Johanna och pappa som har varit i Stockholm. Så de kommer när som helst. Menmen.
Rögle - Oskarhamn just nu (det jag ser på teven) står 1-2 till Rögle. Kämpa!

Söndag

Hej.
Denna dagen har varit skitbra. Vaknade, gjorde ve mig och åkte in till Ängelholm och var med Erika. Vi var ute och fotograferade lite, bakade och hade allmänt skoj. 
  Kom hem för ungefär en timme sedan, och nu är jag så grymt trött att jag tror jag sak se ett eller två avsnitt vänner och sedan plumsa i säng.

Nya saker.

Nu har jag varit iväg och inföskaffat nya skor och nytt shampoo och balsam.

Skor från skopunkten 399 kr.

Shampoo/Balsam från TRESemmé & Franck Provost. 39 kr/st & 55 kr/st
Brukar iofs ha TRESemmé, men ändå fick bli en bild på den med.
  Nu fram tills det är dags att börja fixa sig inför ikväll så ska jag gå igenom allt som jag får av Johanna nu när det bara är 10 dagar kvar tills hon åker till USA.

Lördag

Vaknade för drygt två timmar sedan, men har inte orkat gå upp ur sängen ännu. Men börjar bli hungrig så får nog ta och göra det snart. Igår var kul. Vi såg idol och lite sånt, inte för det faktiskt blev så mycket idoltittade men ändå. Det var mysigt.
  Idag ska jag och mamma först till Klippan och fixa lite där, sen lite senare idag eller ja närmare bestämt vid 18.30 så ska jag och Jennica träffas på oj för att handla lite saker till vår filmkväll som idag är hemma hos henne. Ska bi kul.
  Nej men nu får jag ta och bläddra igenom de sista sidorna i tidningen som jag håller på att läsa och sedan äta. Måste ju vara klar tills mamma kommer hem.

Here I am!

Here we are, we've just begun.
And after all this time, our time has come.
Yeah here we are, still going strong,
Right here in the place were we belong.
It's new world, it's a new start.
It's a life it's a beting of young heart.
It's a new day, it's a new plan.
I've been waiting for you........
Here I am!

Fredag

Sista dagen på APUn idag. Helt okej dag. Fick hjälpa till med mer än bara barnen, vi var tre vuxna och fyra barn, när det var dags för mellanmål så jag och en till satt och pysslade. Alltså har det varit en skön fredag. Och nu är det helg.
  Ska antagligen hem till Will senare, ska bara få en tid på när jag ska dit.

Vad ska man säga?

Jag måste verkligen ändra mitt humör. Over and out. Orkar inte!

MAMMA KOM HEM.

Väntar på att mamma ska komma hem, för jag ska tvinga henne till att köra mig till affären. Mohahaha.
Nej men behöver verkligen mitt shampoo och det var billigt på Netto. Och det finns ju inte här längre så jag kan inte gå och köpa det själv. Och jag orkar inte lägga ut 180 spänn just nu för shampoo och balsam.

Torsdag

Hej!
slutade vid ett idag, kom hem och åt sedan stack jag, mamma och pappa till väla. De skulle ha nya telefoner och jag gick runt och kollade lite. Åkte till Ekeby och fixade med en sak där och nu är jag hemma igen.
  Imorgon är det sista APU-dagen. Rätt skönt faktiskt, fast än det varit kul så vill jag ändå tillbaka till skolan. Orkar inte med att klä på barnen mer, mata dem, leka vissa saker med dem och jag orkar verkligen inte vara ute mer. Och det är en lång dag imorgon. 7.30-16.00... Hur ska jag överleva?
 Nu ska jag iaf göra ve mig för att hoppa in i duschen, så jag är klar där innan mamma kommer hem från sin träning. Sen blir det att bädda ner mig i sängen med några avsnitt Vänner.


Godnatt

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag slaggade.
 Är rätt trött, men antar att man blir det när man jobbar på ett dagis. Men det är mysigt. Med alla barn! Såg nyss bonde söker fru med pappa. Haha, rätt kul att se med honom. För han kommenterar och vi tävlar väl lite halvt. Om vem som kommer åka ut och så, vi har alltid fel, men det är ändå kul.
  Imorgon är det torsdag, allså börjar jag 7.00 och går till 12.45. Därför är det dags för mig att säga godnatt!

Fartfylld dag

Kom hem tidigare än planerat pga att sista barnet blev hämtat tidigare. Jaja, jag klagar inte, och inte heller ska jag hjälpa pappa idag. Det vi skulle gjort tar han och mamma i helgen. Får den där 'Puuuh' känslan! Nu ska jag ta och skriva upp fler saker på min planerings lista och sedan bara ta och ta det lugnt och kolla på Vänner fram tills klockan blir 20.00. Eftersom det är onsdag idag betyder det att det är 'Bonde söker fru' på teven. Och jag (nörd som jag är) måste bara se det!! Men ajja.
  Var hos tandläkaren innan idag. Jag har tydligen jäääätte fina tänder. Inga håll och inte ens början till håll. Så tydligen lönar det sig att borsta tänderna (propaganda).

Och till Joakim som kommenterade mitt förra inlägg; Jag vet inte, har ingen aning om vem du är.

Onsdag

Börjar inte förräns jag har varit hos tandläkaren idag. Och där ska jag vara klockan 10.30, alltså har jag tid på mig att skriva här. Ska vara på förskolan idag tills de stänge, alltså runt halv sex tiden. Sedan bär det hem och jag är tydligen tvungen att hjälpa pappa, vilket inte allt intresserar mig ett dugg.

Nyss hemkommen

Kom nyss hem från Ängelholm där jag träffade Erika. Vi tog en fika på Espresso House, bollade idéer. Verkligen givande^^. Så nu har vi lite bollar i luften så får vi se vart detta leder. Men tänker inte berätta något.

Tisdag

Hej!
skrev inget igår, var så trött när jag kom hem igår vid ett, så jag satte mig bara och kollade på Vänner resten av eftermiddagen och kvällen. Idag slutade jag också vid ett. Fast idag ska jag in till Ängelholm och träffa Erika. hihi. Får se hur länge jag blir där men antaglien fortsätter jag på med att se Vänner när jag kommer hem. Är redan på sjätte säsongen.Alltså har jag bara fyra säsonger kvar :)
  Sen får jag börja med någon annan säsong, har ju lite och välja mellan, typ Entourage, One Three Hill, The hills. och ja lite mer. Men nu måste jag sluta för ska bege mig mot stationen nu.

Dagen avslutas med..

Denna dagen får avslutas med lite Vänner tittande. Så ska ta och byta om och sedan krypa ner under mitt mysiga täcke. Imorgon blir det upp tidigt och gå på APU, börjar redan kl 7.00.

Ute och kört

Kom nyss hem. Har varit ute och kört med pappa i typ en timme. Var typ 3-4 veckor sedan sist. Gick bättre än vad det brukar göra. Fast nu är jag mer motiverad. Jag ska klara av att få mitt körkort till dagen då jag fyller 18. Fast än jag inte ens började för sex månader sedan tror jag att jag kan fixa det. Har kommit rätt långt för att inte ha kört så många gånger. Men får börja med att skriva in mig på körskolan. haha.

Spadag

Då var denna spadag klar. Hunnit med att;
 - Bada
 - Duscha
 - Inpackning
 - Måla naglarna
 - Klippa naglarna
 - Ansiktsmask
 - Rakat benen/armarna
 - Smört in mig med en mjukgörande olja.
 - Ansiktskräm.

Haha, ja är väl så som min dag sett ut hittils. Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och kolla på mer vänner.

Söndag

Hur kommer det sig att det är idag som jag har ont i huvudet när jag vaknar? Haha, mysko. Menmen, ska som sagt ha en liten spa dag, men måste fixa lite saker innan dess.
  Imorgon har jag APU vecka. Ska vara hos min mamma på hennes jobb. Kommer bli kul.

Vänner

Såg nyss klart på fjärde säsongen av Vänner. Så nu ska jag lägga mig i sängen och starta upp den femte. Haha. Imorgon är det söndag och det betyder att jag ska faktiskt bada och ha lite hemmaspa + att jag ska ta och fixa lite med min reklambild.

Lördag

Kvällen igår hos Timmy var riktigt kul. Tack så mycket. 
  Och idag vaknade jag upp och var riktigt sugen på julmust. Så det är vad jag har tänkt göra. Gå till affären och handla julmust.

Fredag

Då ska jag börja göra mig iordning för att gå till Timmy. Som vi ska fira idag för han fyller år på söndag. Ska bli riktigt kul att få träffa alla igen. Men först ska jag göra lite ärenden.
  Kan berätta lite om min dag också. Började med att vi hade media, var ute och fotade och sedan fixade med en reklambild som vi ska göra. Sedan var det lunch. Nästa lektion hade vi naturkunskap, och då hade vi prov i ekologi. Vet inte ännu hur det gick. Men det känns sådär. Kom hem typ två timmar tidigare, för man fick gå när man var klar med provet. Och nu sitter jag här och har gjort nästan hela tiden sedan jag kom hem. Haha.
  Fick även reda på mitt betyg på idrottsarbetet som jag satt och höll på med så länge innan. VG+. Rätt nöjd ändå!

Dåligt!

Blev inget plugg. Orkade inte. Men nu har jag byttat om och ska bädda ner mig i min underbara säng och kolla på Vänner ^^

plugg

Kom hem för ett tag sedan. Har nyss ätit lite och nu tänkte jag sätta mig för att plugga inför provet som vi har imorgon i naturkunskap. Så, haha ja.

Torsdag

Jaha, då var det torsdag igen. Och antagligen sista sovmorgonen för mig. För nästa vecka är det APU och då kommer jag att börja 7.00, veckan efter det ska vi ha ergonomi hela dagen.. Alltså ingen sovmorgon där heller. Och efter lovet så börjar vi med att ha lektion på förmiddagen också. Ja, fast sen är det inte så många veckor kvar heller tills det är jullov. Och efter det har vi verken idrott eller psykiologi, vilket betyder att vi slutar 11.00 två dagar i veckan. Skönt om du frågar mig.
  Fast jag hade tänkt och se om man kunde få in och läsa matte under det halvåret. (meritpoäng) Och så kan man välja något annat som inviduellaval i trean. För det känns som att alla andra skolor kan välja fler IV än vad vi kan.... Ajja, skitsamma! 
  Vet inte vad jag ska göra fram till att klockan blir 10.00, då jag ska bege mig mot stationen, men jag tror jag kan hitta på något, bara en timme dit och jag måste ju äta först. Sedan ska jag till kuratorn också idag. Hm. två veckor sedan sist, så jag har ju en del att berätta. Men det kommer att gå bra, det vet jag om!

WeHeartIt!




Gillar WeHeartIt. De har många fina bilder, och de passar in i alla sammanhang. När du är ledsen, glad, peppad, sur, arg, ja allt! Här är några fina bilder, som passar in för dig som kanske tappat hoppet lite och söker efter det.

Blev inget inköp!

Då har jag och mamma varit i Hyllinge, men det blev inte köpt det som jag letade efter. Men jaja, då sparade jag ju dem pengarna. Alltid något positivt med det hela. Nu ska jag invänta att klockan blir 20.00. Då det är dags för mig att börja dra mig mot teven, för då är det "Bonde söker fru". Vet inte varför, men jag gillar det programet, kanske för personerna som är med är lite borta i huvudet? Ja, jag vet inte. Tittar nästan bara på reality-program nu för tiden. Fast det är ju dem som är bäst.
  Imorgon är det en enda lektion. Idrott.... Inte överlycklig för det, och ska till kuratorn innan dess. Vi får se hur det går denna veckan. Det har ju hänt en del sedan sist.


Onsdag

Min dag igår blev lyckad. Eller ja min kväll kanske man ska säga.
  Förövrigt idag så har det inte hänt så mycket. Varit i skolan och varit väldans aktiv. Så att jag till och med fick ont i huvudet. Hatar det, och det vill inte släppa heller.
 Får se vad som händer senare idag, kanske blir så att jag och mamma åker till Hyllinge. Men det är fortfarande bara kanske..

Livet är orättvist!

Vissa saker är orättvist asså..
Pappa ringer ETT jävla samtal, och ska på jobb intervju.... Själv skickar man mejl, ringer och går och frågar personen öga mot öga och inget händer. Menmen, riktigt glad för pappas skull.

Tisdag

Då var det bestämt var jag skulle ha APU nästa vecka. Då gäller det bara att jag ska hitta var jag ska vara till våren. Men det löser sig säkert. Vet inte riktigt vart jag ska vara ännu. Eller ens vad jag vill göra. Men nej, något dagis vill jag inte vara på, som jag då ska vara på i nästa vecka. Fast, ja jag har ju tid och tänka till riktigt.
  Nu ska jag nog ta och göra lite engelska, så jag slipper den. Sen får vi se vad denna dagen bjuder på. Känner egentligen bara för att ligga i sängen och kolla på Vänner, fast då kommer jag bara ha panik över det som borde göras.

...

Life is short. Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.

It's hard to answer the question "what's wrong?" when nothings right.

Klar med ytterliggare två arbeten som nu är inlämmnade. Gud vad skönt det känns. Bara tre saker kvar av typ sju stycken. Härligt.!!


Måndag

Ny vecka, nya problem och nya möjligheter. 
  Denna dagen har redan bjudit på både bra och dåliga saker. Först och främst så regnar det. Ett stort minut. Sen har även pappa blivit sjukskriven pga att han är utbränd. Väldigt tråkigt men också jobbigt. Jag hoppas att det blir bra snart. För jag orkar inte med allt negativt som händer i mitt liv.
  Det positiva är väl..... Ja, vad är det. Det är bra program på teven idag, jag har fått bra respons på mina psykologin arbeten. Jag är snart klar med allt som ska vara klar med.
Ja det är väl det.

Söndag

Hej.
Sista dagen denna veckan. Imorgon är det måndag och då är det bara att köra järnet igen. Ingen ledig dag den veckan inte.
  Kom hem för ungefär två timmar sedan. Har varit i hbg och åkt skridskor, gick en liten sväng där, åt och sedan tog vi bussen hem igen. När vi väl var hemma i Åstorp så följde jag med Jennica till stallet och red. För första gången sedan jag var typ 4 år. Fick halvt och halvt lära mig hur man gör när man travar. Men fyfan vad jobbigt det var och det lär kännas i benen + rumpan imorgon. Menmen, kul var det.
  Imorgon ska jag och Jennica även premiär träna på gymet här i Åstorp och jag hoppas det går bra och att jag får igång min träning. Hehe... Har ju inte blivit så mycket med träning för min del på nästan fyra år nu. Känner att det är dags att komma igång igen.

F-R-I-E-N-D-S

KOm nyss hem, har köpt lite godis, för det är ju lördag. Nu ska jag ta och kolla på lite Vänner och bara ta det lugnt idag. Men om det finns någon som vill hitta på ngt vet ni ju vart ni hittar mig. Haha.
  Söndag imorgon, och då är det inplanerat ett besök i Olympiarinken, med kompisarna, Vi ska åka lite skridskor och ha det mysigt. Som vi brukar ha tillsammans. Tycker faktiskt att det ska bli riktigt kul.

Lördag

Lever just nu på ruset.. Har varit i Perstorp och träffat VPB och CL. Så jag är rätt glad fast än jag fick det tråkiga beskedet igår.
  Och nu ska jag antagligen gå och köpa lite godis, leva lite mer på ruset och sedan ska jag allt ta och titta på vänner.

Allting kommer på en och samma gång.

Kom hem för ett tag sedan från arenan. Det var en bra match, fast de tio sista i tredje kunde varit bättre. Då ledde Rögle med 3-2, när plötsligt Mora vaknar riktigt upp och gör ytterligare tre mål och därför vinner med 3-5... Inte alls okej. Men, men!
  Nu sitter jag i min säng, vet inte riktigt vad jag ska göra. Mår inte så bra om jag ska vara helt ärlig. Fick reda på en sak idag. Jag helt seriöst orkar inte med mer skit just nu... Nu får det faktiskt vara nog. Jag har fått för mycket.

Fredag

Härlig känsla när det är Fredag och man kommer hem och vet om att det snart är dags för hockey. Idag ska min syster med. Haha, ska bli kul. Idag är det Mora som de möter. Hoppas på vinst, det blev ju inte så bra förra veckan mot Troja-Ljungby. Inte heller borta för två dagar sedan när de var uppe i Örebro. Men det kommer gå bra idag känner jag!

fortfarande brist på rubrik

Så, nu ska jag sluta plåga mig själv och få gjort något.......
- Debattartikel, here I come!

Brist på rubrik

Vad har alla för sig där ute?
Själv sitter jag och kollar på Vänner och väntar på min försenade kanellbulle som jag inte fick för två dagar sedan! haha..

Torsdag

Hej!
Idag är jag ledig från skolan. Fråga mig inte varför, men det är skönt iallafall. Så nu ska jag ta och skriva, och sedan kolla på lite Entourage. Jag har inte rktigt lust eller ork till att göra mitt egna idrottspass, men vi får väl se. Kanske gör det lätt för mig. Men jaja, vi får se!


Veckans Nelly.com outfit


Tröja från Hunky Dory- 899kr
Byxor från Diesel - 995 kr
Väska från NYPD - 329 kr
Skor från Timeless - 349 kr
Klocka från Fossil - 1679 kr
Nagellack - 169
Total summa; 4430 kr

Äntligen är det borta

Klar med all psykologi nu.. Äntligen. Bara på det andra då med!!
Har; - Engelska
-Svenska
-Idrott
-Naturkunskap

Ja, vi får väl se om man överlever eftermiddagen och dagen imorgon.

Onsdag

Hej!
Det är rätt så skönt när man får sluta tidigare. Komma hem tidigare och bara vara för sig själv ett tag. Ja tills man känner att det är dags att börja med allt som har med skolan att göra. (tjat tjat och ännu mera tjat) Jag vet, men det är mycket just nu. Men snart klar... Kämpa på Erika!!

Hockey tisdag

Nu är det hockey som gäller för hela slanten. Rögle-Örebro. Du hittar mig framför teven.

wohooo!

Psykologin är äntligen klar. Sju sidor blev det, och nu vet jag inte om jag ens känner för att göra den andra psykologi saker eller om jag ska fortsätta lite med svenska. Eller om jag kanske helt enkelt ska ta och ta kväll för idag. Tycker ändå att jag har jobbat på bra. Så ta bort sminket, duscha och sätta på myskläder låter faktiskt inte helt fel.

Tisdag

Då har det gått två dagar på denna veckan och jag känner mig redan slutkörd. Men det beror nog på den jobbiga psykologin som vi just nu håller på med. Fast än jag börjar bli klar så känner jag mig stressad. Men gud så skönt det kommer att bli när allt är borta. Tur att denna kursen bara är ett halv år. Det är ju inte så långt kvar, och denna veckan har vi ingen. Vecka 42 om jag ska ha APU så slipper jag den då med, två veckor senare är det ju lov. Ja vad ska man säga? Tiden går fort och ett halvår är ju nästan ingenting.
   Nej om jag skulle ta och fixa resten av det som jag har kvar i ett av psykologin... Så jag blir klar med det, sen finns det antagligen flera saker som jag kan göra. Men kl 19.00 kommer jag sitta som förtrollad framför teven, och viasat hockey. Rögle spelar idag, i Berhn arena, i Örebro vill säga. Jag håller stenhårt på detta, att de kommer klara sig utan Björn. De måste börja vinna lite matcher nu!!

Måndag

Halloj, Sitter här och funderar på vad jag ska göra. Psykologi kanske?.. fast nää! Orkar inte just nu, vill egentligen bara sätta på vänner och kolla på det fram tills det är  Ensam mamma söker och Svenska Hollywoodfruar. Hur frestande det än låter, så vet jag inte... hm
 - Tåls att tänkas på ett tag.


Flash



Flash... Äntligen är jag klar med det.. Eller ja så långt som jag kan, imorgon behöver jag bara liiiite hjälp sen är jag klar med det, Nu ska jag bara skriva en dokumentation. Usch... Menmen,

...

Tagit en paus. Orkar verkligen inte mer nu.
-   Så nu blir det bara jag, teven och vänner.


Läxa...Läxa... och mer läxa...

Svenskan är nästan klar, flash är nästan klar, idrotten är nästan klar, Jag har knappt börjat på psykologin och jag är slutkörd... Känns det som. Jag har jobbat med detta ända sedan jag vaknade inprincip. Men att veta att man snart är klar med allt är riktigt skönt.. Att få bort tyngden från axlarna.

Söndag

Hej alla underbara där ute.
Idag är det söndag och detta innebär att jag ska ta det lugnt och göralite läxor tillsammans med Vänner. Så får vi ju se hur mycket jag orkar. Det börjar bli rätt tråkigt just nu.

F-R-I-E-N-D-S

Nej, nu fram tills att det är mat tänker jag sätta mig och kolla på lite avsnitt Vänner.


Hösten är här

Det är den första oktober idag och det märks verkligen på träden att det börjar bli höst. Det är bara sommar värmen som håller i sig. Blev typ inget fotande, men fick lite bilder, inte så bra dock. Men ni kan få ett smakprov.



Ut på fotorunda

Eftersom det är så fint väder och riktigt härligt ute så tänker jag bege mig ut i den härliga naturen och fotografera lite. Ha det så bra så kanske här kommer lite bilder senare idag.

Mer bilder





Lördag

Ännu en helg är här. Skönt. Fast än denna helgen går åt till att fixa med alla arbeten som vi har. Vet inte ännu om det kommer att hända något annat kul. Eller ens om jag orkar med att göra något annat.
- Ajja, vi får väl se.