Lördag

Hej!
Ingen uppdatering igår pga brist på tid. Men iaf... Har inget att skriva nu heller mer än att jag är skittrött och att jag hade det jätte kul igåt med Lyly och Jennica.. Även Erika som kom efter ett tag :)

Ciao
/ E <3

Torsdag



Nya nagellack..
kanske inget kul! Men vet itne riktigt vad jag ska skriva idag.

Ciao
/ E <3


Onsdag - Boktips



När Elena förälskade sig i Stefan Salvatore visste hon inget om dan mörka hemlighet som han burit på i århundraden - att han var en vampyr. Hon kände heller inte till hans farlige bror Damon och hur hon mot sin vilja skulle dras till honom. När det till slut var frö sent befann hon sig mitt i en kamp mot ondskan. En kamp som slutade med att hon offrade allt för den hon älskade.

Stefan och Damon är de enda som vet vad som hände den hemska natten som förändrade Elenas tillvaro för alltid. Bröderna är dödliga fiender med ett mörkt förflutet av hat och stridigheter. Frågan är om de kan återförenas för att stå emot de mörka krafter som nu hotar det lilla samhället Fall's Church?

Ciao
/ E <3


Onsdag

Hejsan!
Skulle egentligen upp vid halv nio idag för att gå ner och träna lite.. Men det sket sig, istället låg jag kvar och lyssnade på när mamma och Johanna pratade och vips så hade jag somnat. Vaknade igen vid halv 11 och gick upp då istället. Brydde mig inte om att träna, för det var redan "förstört" så jag åt lite, planterade det blommor som jag och mamma lagt i vatten för att de skulle få rötter och nu sitter jag här. Inte någon händelserik morgon direkt, men det är skönt när allting är lugnt och skönt. Tänkte att jag skulle ta och lägga mig i soffan och se på HSM 2&3.. Länge sedan och jag såg ju ettan för inte så speciellt länge sen så, why not?

 

Ciao

/ E <3


Tisdag - Så flörtar du..

.. i skolan
Gör inte dina första kontaktförsök framför hans kompisar, då kanske han blir osäker och gör något onödigt dumt. Försök bli hans kompis först, ni behöver inte vara själva utan häng flera stycken, men jobba på att prata lite extra med ditt span. Han kommer nog ganska snart förstå att du tycker att han är het. Försök att gå samma väg efter skolan eller "råka" sitta på en bänk utanför hans klassrum när han slutar. Dra en lite vit lögn om varför du sitter där, och inled sedan en konversation om något annat.

.. på bussen
Står du på bussen eller i kön på McDonalds och har fått syn på någon du skulle vilja lära känna bättre? Säg det så! Vill man ha något måsta man våga ta det. OM han mot förmodligen skulle dissa dig är han ju dum - och då vill du ändå inte ha honom.

..på sms
Det behöver inte vara så avancerat alla gånger, ibland är det enklaste det bästa. Fråga till exempel vad han gör. Då märker du om han bara svarar på frågan, eller om han också ställer en motfråga. Är han positiv så är det bara att fortsätta att messa, föreslå att ni ska ses någon gång. Men måste våga för att vinna.

.. på festen
Våga ha på dig något som sticker ut lite, så får du automatiskt uppmärksamhet. Det måste inte vara så ängsligt som det låyer, ett par snygg solbrillor räcker långt. En alldeles för kort kjol däremot är ingen hit, då kan du väcka fel sorts uppmärksamhet. Ett annat sätt atrt få uppmärksamhet om du ska på fest med folk som du känner (åtminstone ytligt) är att ha något som är otypiskt för just dig. Om du är känd som "klassens clown" kan du få uppmärksamhet genom att komma superfixad, be en kompis om hjälp om du själv har noll koll på det där med mascara och plattång. Du kan göra succé!

 

.. på facebook

Våga skicka en vänförfrågan, det är ingen big deal. Försök att formulera dig lite fiffigt och smart, och se till att ha bilder som faktiskt ser ut som du gör. Undvik att ha en bild med superurringat linne som profilbild, då kan han tro att du bara är ute efter uppmärksamhet från allt och alla. Sköt snacket i privata meddelande eller på chatten, skriv inte på väggen där alla kan läsa - det är dumt om det sedan inte blir något och folk börjar fråga om vad som "egentligen hände" mellen er. Passa dig för att berätt< hemligheter om dig själv innan du vet att du kan lite på honom. Håll konversationen opersonlig, man ser inte varandra på nätet och kan inte veta exakt hur den andra reagerar, vad han än skriver. Så ta det varsamt.

 

Ciao

/ E <3


Tisdag - Ragga rätt! (haha)

Läste detta i en tidning och jag tänkte att jag kunde ju dela med mig av det! För er som inte har en kille/tjej, men är intresserad av någon speciell.

ANVÄND KROPPSSPRÅKET!

Om man är kär i någon så syns det dirket på kroppsspråket, och hur vi rör oss när vi kommunicerar är viktigare ändet vi säger. Låt rörelserna komma naturligt och gör inget som inte känns naturligt.


Ögonen

Du kan faktiskt flirta mer med ögonen än du tror. Skippa det där med att blinka åt någon utan ta ögonkontakt så ofta som det går. Om ni står långt ifrån varandra och era blickar möts, våga håll kvar blicken en sekund längre än du brukar. Nu har du tagit ett första steg.


Munnen

Det finns ett knep som slår alla andra: våga le! Det finns en rad saker du inte ska göra, som att stå och puta (väldigt bimboaktigt) eller att fukta läpparena när ni pratar (Kom igen, du är inte med i en dålig film). Däremot kan du försöka att helt spontant låta fingrarna leka med dina läppar. Men detta måste göras med finess, prova hemma framför speglen först, annars ser det bara onaturligt ut.

 

Håret

Släng med håret! Inte som i en dålig reklamfilm, utan rör lite på det, och kasta det från den ena sidan till den andra(återigen - INTE som i en schampooreklam). Många killar älskar tjejers hår och vill gärna känna på det om ni kommer ett steg längre, så tvätta det och ha inte i mer hårspray än frisyren kräver, det blir så stelt och tråkigtr då.

 

Hållningen

Sluta upp att gå som en hösäck och stirra ner i golvet, visa att du ör en självsäker tjej: sträck på ryggen! Stolta tjejer som vågar ta plats imponerar på många killar. Killar som blir skrämda av coola tjejer är ändå inget att hänga i julgranen.

Kläderna 
Det är viktigt att du klär dig i en outfit som du känner dig snygg och bekväm i. Ta något som känns "du", killen kommer nämligen att se hur du känner dig i dina kläder. DEt sägs att killar blir attraherade av röda kläder, så kansk kan du prova ett rött fodrel om du har panik. Tänk om det funkar?

Beröring
Om du snackar med din snygging, så prova att försiktigt röra vid honom på skuldran ett ögonblick, då kommer du att visa att du är intreserad. För visst skulle du vilja att han lade sin hand på sin rygg? OM han bara vill vara vän med dig är skuldran ett väldigt oskyldigt område på kroppen att beröra. När ni ska skiljas åt - ge honom en kram. Se bara till att det blir naturligt, du kan liksom inte plötsligt börja smeka honom och stöna.

Spegla
Försök att kopiera hur han sitter eller står. PÅ det sättet utstrålar du att han kan lita på dig. Ofta när man gillar någon sitter man omedvetet riktad mot den personen, så om han gör det mot dig - gör likadant!

Fortsättning följer ;)

Ciao
/ E <3


Tisdag - Boktips



Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. När hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.

Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundrande - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju ssvårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.

Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek.

Ciao
/ E <3


Tisdag

Hallå där ute, tisdag idag och vädret är inget som lockar en till att gå ut i varje fall. Fast än klockan bara är 11.02 nu så har man hunnit med en hel del. Träna, duscha, äta, klä mig, fixa håret, sminket! Ja lite sånt smått och gått.
  NU har jag tänkt att jag skulle läsa lite bloggar..


[Är man glad eller vadå?]

Ciao
/ E <3

Måndag - Karriärsklättra

1. Ta reda på vad du är intresserad av; Vad är du bra på? Gillar du det du gör och har ett starkt intresse för det ökar chanserna för framgång.

 

2. Knyt kontakter; Vilka personer inspireras du av? Finns det någon där ute som gör det du vill göra? Sök upp personer du ser upp till, hör dig för och se vad de har gjort för att komma dit dem är.

 

3. Var nyfiken; Leta efter nya utmaningar, våga snoka lite, hämta inspiration från alla möjliga håll och lär från så många som möjligt.

 

4. Ligg på och visa vad du går för! Det är sällan som upptagna personer svarar efter första mejlet. Visa gärna upp något du har gjort i form av en portfolio eller beskriv vad du är bra på. Ge inte upp, det är sällan man får ett erbjudande serverat på silverfat.

 

5. Arbeta hårt; Gör dig själv oersättlig. Får du en arbertsmöjlighet eller en praktikplats, ge allt! Du ska vara den första som kommer in på morgonen och den sista som går. Överleverera allt!

 

Ciao

/ E <3


Måndag - Letters to Juliet

Hej, sitter här och avnjuter en andra film denna regniga dag... Men det kan man väl få göra när man ändå ha sommarlov... right? ;)
Tittar just nu på Letter to Juliet, den är snart slut och på viasat hockey så börjar snart en gammal rögle match. Mellan Rögle och Tingsryd. Vilket jag antaglien kommer att se.. Bara för att Victoria sa till mig att den skulle visas och för att man vill väl inte missa de snygga spelarna..?

Ciao
/ E <3

Måndag - glömde säga

Jo jag glömde ju att berätta att när jag och Johanna (syster) var på lindab så fick vi se när vissa i laget tränade. Typ som två söta killar vid namn Ted Brithén och Felix Schneel. Tänkte bara informera er om det.. Kanske inte något kul för er... Men det var kul att titta på när de tränade och att säga att de inte glodde är att ljuga..



[jättegammal bild, från när Li fyllde år!]

Ciao
/ E <3

Måndag

Då var den en ny vecka och denna veckan har verkligen börjat lovande. Jag och min syster körde ut till Lindab Arena och nu har jag ett seriekort.. Överlycklig är vad jag är.

Just nu sitter jag och kollar på film. Trassel, en tecknad film om Rapunsel som inte får lämna ett torn för hennes "mamma" och en dag kommer det en kille och får ut henne, eller ja det är ju på hennes villkor. Han hjälper henne att uppfylla hennes högsta önskan. Och som tack så lovar Rapunsel att han ska få det han vill ha av henne.

Ja något i den stilen. Så är du, precis jag tycker om animerade filmer så är denna en som jag rekomenderar.



Ciao
/ E <3

Söndag

Sent inlägg och antagligen dete sista för idag tror jag. Händer mycket nu, både här och runt omkring.
Min morbror och hans fru ska skiljas, tråkigt men tyvärr är det så. Han har hittat en ny, så får vi se hur det blir nu då.. Knas kommer det bli med sånt händer.. right?

Imorgon så åker jag och min syster ut till Lindab arena för att fixa seriekort till mig... Inte mig och pappa, utan bara mig. P.g.a. ekonomiska skäl, och intresset som flagnar. Men skit i det, jag får som jag vill och vad ska jag bryr mig om jag får gå själv för? Jag går.... det är ju det viktiga!



Ciao
/ E <3

Lördag - Before the rain

Once upon a time there was a story,
so unreal, it's hard to tell.
No one seems to understand.
Once within my mind there was a name
that I can't even start to spell, cause I don't wanna break again.
All I do and all I am everything because of him,
my held, my heart, my honesty.
Myself and I with all of me
I would give it all I had
But all I had was not enough.
My voise, my eyes would never see the way,
they looked and spooked of me.
Nowhere I can go to again,
Whereever I was before the rain.

Ciao
/ E <3

Lördag

Hej, igår var riktigt kul. Tack för kvällen!
Kan berätta lite kort om vad vi gjorde.

Vi började med att handla det som vi skulle ha, kom hem till Will där vi lagade mat (tacos), åt såklart och senare såg vi film. Men det blev nog inte så mycket film tittande för mig och Erika för vi satt och pratade mest, så är det när man inte setts på över en vecka! Vi spelade kort och lyssnade på musik och jag och Erika smsade en person... hmm.. haha!

Iaf, idag vet jag inte vad dagen bjuder på. Det är mulet och tråkigt ute och jag vill helst bara lägga mig i sängen igen och sova. Fast nej! Jag har redan sovit för länge och jag ska kolla upp lite saker, snacka allvar med mamma och pappa. (Kan bli intressant). Har ni något förslag på vad man kan göra så är jag öppen för förslag.



Ciao
/ E <3

Fredag - Easy A



En film som är hyffsat rolig och hyffsat bra. Men budskapet är bra! Värd att se, om man inte är så känslig för brutala ord!

Filmen visar ungefär hur det är att vara tonåring idag.

Ciao
/ E <3


Fredag

Helgen är här.
Jag sitter här och har nyss tvättat håret och ska in och fixa mig. FÖr ikväll så blir det tjejkväll hos Wilaiwan. Det är något som jag behöver just nu känner jag. Orkar inte sitta hemma och dega. Men jag har fortfarande en del saker att ta tag i innan måndag. Men jag hoppas att mamma gör det lättare för mig och bestämmer sig. MEn jag har ju tagit reda på de den viktiga faktan, så nu är det ju bara ett beslut som väntar! Och såklart håller jag tummarna på att de kommer fram till det bästa. Såklart handlar det om seriekort till Rögle. Och inte heller gäller det ståplats, nej dyrare saker och därför blir det ju mer pengar också.... 9390kr för två stycken! Jag håller som sagt tummarna!



Ciao
/ E <3


Torsdag - maybe it's the story

Mycket uppdaterande idag, men det är väl antagligen för att jag har tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Och då blir det bloggen som gäller... bra eller dålig? bestäm själv! Men ska ner nu och prata med pappa om en viktig sak och hoppas på att allt går som det ska. Och sen vet jag inte vad som händer, ska iaf inte sitta framför datorn mer för jag känner att jag börjar få riktigt ont i huvudet!



Ciao
/ E <3


Torsdag - har man tråkigt så har man


Torsdag - weheartit



Torsdag

Hello.
Torsdag idag, solen skiner, inte ett moln så långt jag kan se och jag har inget alls att göra idag. Inte ens en aning om vad jag ska göra. Väntar iofs på att mobilen ska plinga till och att där ska vara ett sms från pappa. Tills dess får jag väl ta och äta frukost och ta med mig en bok ut och sitta ute och läsa i det fina vädret.. Fixa till naglarna är ju också en bra idé. Jaja, vi får se.


[bild från helsingborgsfestivalen]

Ciao
/ E <3

Onsdag - snart mat

Tänkte slänga in ett lite kort inlägg nu innan jag går ner för att äta mat med mamma. Det skulle komma hit några och skriva kontrakt idag och då vill man ju helst itne vara ivägen. Idag har jag hunnit med allt som jag skulle som tur var. Vad händer då imorgon? Jag vet inte, men jag är öppen för förslag.
   Nej nu kom pappa hem så då ska jag allt ta och gå ner!

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - drömtydning

Ja då var man klar med drömtydningen. Det tog ett tag, men ja nu ska man fixa allt det andra som står på min lista. Men kanske lite mat först innan jag sätter igång. Behöver lite energi känner jag!

Fast allra först så ska jag berätta om igår. Var jag körde och vad som hände på vägen.. Tyckte det var lite kul.
   Jo jag fick börja med start i backa och sen skulle jag köra så jag körde som bussen som tar mig till skolan. Fast när vi kom vid "Rögle rundellen" så skulle jag inte rakt fram utan till vänster alltså in mot arenan. Och parkera på deras parkering. Vilket jag gjorde, men när jag kör in där så tror ni inte då att A-laget har träning och håller völ på med deras uppvarmning som är då att jogga och att alla vänder sig om och kollar på mig där jag kör.. hm... kul? NEJ! OCh så stod jag och pappa där ett tag, kollade på dem lite när de spelade innebandy (utomhus). Körde vidare mot Kattarp, hasslarp, västra broby, nyvång och statoil i Åstorp där pappa tankade och tog över så körde vi hem. Hela detta gick på 1,5 timme och jag var helt slut efter.

Nej nu när jag har berättat detta så är det dags att gå ner och äta.

Ciao
/ E <3

Onsdag

Ny dag. Och det finns ju lite som man kan hitta på här..

Städa, tvätta, strycka mangla, scrapa som jag inte hann med igår. Se teve-program på datorn som jag missat.. Kolla upp mina dumma drömmar vad de betyder. Det håller nog mig sysselsatt hela dagen!

 

Ciao

/ E <3


Tisdag - what are the words

Klockan är nu 17,00.
Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Duschat, lagat mat, varit i Hyllinge och kollat efter skor. Fixa kvällsmat och nu ska jag snart ut och köra med pappa. Pratar med Lyly, vi har bestämt att på fredag ska vi va, och då drar vi in till Hbg, så då kanske jag har en chans att fixa mig ett sommarkort. Så man slpper köpa en massa biljetter hit och dit och slösa en massa pengar på det. Som man i sommar kan ta och lägga på något annat, viktigare?

Ikväll så är det som vanligt, "Fyra bröllop".. men jag vet inte om jag missar det för att jag är ute och kör. Men då är det ju bara värt det! ^^



Ciao
/ E <3


Tisdag

Det känns som om denna dagen har planerat sig av sig själv för mig. Eller så kanske jag har planerat medans jag låg och sov och nu helt plötsligt så vet jag precis vad jag ska göra;

*Äta frukost
*Duscha
*Ringa viktiga samtal.
*Börja på lunchen.
*Skriva klart recept boken.
*Ta det lugnt
*Och sen lite senare ikväll så ska jag ut och köra en runda.



Ciao
/ E <3


Måndag - dagen

Tänkte bara skriva lite snabbt om hur min dag sett ut innan jag beger mig ner mot teven för att se "Fyra bröllop".

Började dagen med att gå upp runt kvart i tio. Gick ner och kollade teve, bakade kladdkaka och åt frukost. Gick ut i trädgården och tog alla mogna jordgubbar och hade det till min goda kladdkaka. Runt två tiden körde jag och mamma till Klippan, Netto och handlade lite nödvändiga saker ^^. Kom hem och började plantera om mina blommor som behövde en större kruka, och tog lite skott från de blommor här i huset som hade det, satt dem i vatten och nu väntar jag på att de ska få rötter så man kan plantera dem.
  Jag har skrivit ut lite bilder som jag gjort en tavla av, tagit ner två tavlor som nu ersatts med två nya. Plua att jag börjat skriva i ett block där jag ska ha en massa recept tills när jag flyttar hemifrån. Så denna dagen har ju bjudit på lite smått och gott. Imorgon så ska jag laga fiskagratäng till lunch, och det är väl allt som är planerat inför morgondagen. Antagligen fortsätta att skriva ner recept och kanske plantera några fröer som fortfarande inte kommit i jorden. Och ja just det... Jag ska scrapa en framsida till receptblocket också, så det ser lite roligare ut. Så ja det är väl ungefär hela tisdagen som kommer gå åt till detta. Men det är bara härligt!
   Nej nu om en 7 minuter så börjar "Fyra bröllop" så det är dags att gå ner.


Ciao
/ E <3


Måndag

Hej!
Är riktigt trött, somnade inte förän runt halv två i natt och jag tvingade mig själv att gå upp runt kvart i tio. Kanske inte så smart, men annars så får man ju inget gjort under dagen utan hela dagen är bortblåst bara för man sovit... VISST jag behöver sova, men då kanske det är lättare om jag lyckas somna när jag lägger mig och inte två och en halv timme senare... eller? Iaf så en riktigt bra film igår. "Ond aning" hette den. 
   Den handlade om en familj där mamman var psykisk sjuk (kan man väl kalla det). En dag får hon reda på att hennes man dog i en bilolycka när han var på väg till en arbetsinterjuv. Men när hon dagen efter vaknar upp så ligger ju Jim (hennes man) bredvid henne och är livslevande. Det hoppar mellan att han lever och är död i hennes huvud och man för liksom se hennes historia och hur hon upplever och tillsist inser hur allt gick till. Rekommenderas att se!
  Och nu tänkte jag att jag skulle äta lite frukost samtidigt som jag bakade en liten kladdkaka.. Mums!



Ciao
/ E <3

söndag

Blev inget bloggande igår. Hade annat för mig.
Idag fick jag kanske sova ut på riktigt... Vaknade kvart över elva. Gick upp och duschade, klädde på mig och åt lite. Ska snart sminka mig och senare bege mig utåt och läsa lite. Eller kanske hitta på något annat skoj. Vet att jag iaf ska ut och köra en runda med pappa. Nu när det är lov så är det ju bara till att passa på. Och vädret är ju inget att klaga över, fast det kunde varit bättre. Några grader varmare, och molnfritt. Men, men man ska ju inte klaga, det spöregnar ju inte direkt och åskar.. Så överlever gör man nog.

En bild från en trevlig lördag hemma hos Timmy!

Ciao
/ E <3

Fredag

Hej! Idag vet jag inte hur mycket som jag kan skriva här, eftersom min kusin tar studenten och det blir ju såklart in och fira honom. Om två år är det min tur.. Hahaha! Så eftersom han springer ut halv två så kanske det är dags att börja göra sig i ordning? Men jag orkar inte! Hade hellre bara lagt mig i sängen igen och somnat om. Men man får ju tänka positivt.... Jag får ju sova ut imorgon! Eller ja vi får se.. Men vi stanna förhoppningsvis inte så länge.

torsdag - boktips



En dag för länge sen när jag låg på gräsmattan i trädgården frågade Big vad jag höll på med. Jag sa att jag låg och tittade upp i himlen. han sa: "Det där har du fått om bakfoten, Lennie, himlen finns överallt, den börjar vid dina fötter" När jag kysster Joe tror jag på det för första gången i mitt liv.

Lennie är sjutton år och lever ett stilla liv i skuggan av sin utåtriktade syster Bailey, en tillvaro hon trivs med. Men en dag händer det ofattbara - Bailey faller ihop i en hjärtattack och dör. Sorgen och saknaden är oändlig, och Lennie drar sig undan alla i sin närhet. Samtidigt drabbad hon för första gången av kärleken, och passionen - svindlande och förbjudna känslor som får Lennies värld att explodera.

 



Klockan är kvart i ett torsdagen den tolfte april, dagen före den internationellt inbillade olycksdagen, och jag hade just sågat av den yttersta toppen av min vänstertumme med en elektrisk sticksåg.

Maja skulle aldrig skada sig själv, aldrig avsiktligt som folk verkar tro. Ska man inte få såga av sig en tummspets utan att alla börjar oroa sig? Det vill säga, alla utom Majas mamma. Tvärtom är det Maja som oroar sig för henne. På en fest hon inte är inbjuden till träffar Maja tjugoåriga Justin, en superverbal bilmekaniker med rosa byxor, som får henne att glömma allt om frånvarande mammor och avsågade tummar. Men sen läser Maja ett mejl som inte är till henne, ett mejl som gör ondare än alla sticksågar i världen.


Torsdag - Bilder


Torsdag

Klockan är snart sju och här sitter jag, i min säng, ny duschad! Fixat naglarna och ska börja på sminket! Avslutning idag och vädret är inte allt för roligt. Det regnar och är väldigt grått och trist. Om en timme så sticker jag mot sationen och vidare mot Ängelholm! Slutar antagligen klockan elva idag... Sen får vi se vad dagen bjuder på. Men det finns ju en del som ska fixas. Nej nu får jag fortsätta...

Onsdag - lägg dags

Då var det sista dagen innan sommarlov imorgon! Riktigt härligt.. Var lite snack om att vi tjejer i klassen skulle hitta på något! Det hade varit riktigt kul men för mig så blir det ändå att ta det lugnt för på fredag så är det student och jag vet inte om jag orkar! Har varit trött och sovit för lite den senaste tiden! Så sova för mig kommer att vara prio ett, hur tråkigt det än låter så är det, det! Ska bara berätta lite snabbt att jag följde med pappa till hyllinge för han skulle göra en syn undersökning! Där var en riktigt söt familj.. Och en liten flicka som skrek mamma efter mig! Gud vad man vill ha en sån liten och gosig krabat! På väg hem fick jag köra! Tror att jag börjar bli bättre! Men jag hatat bilen! Jag är för kort för den.... Inte ett dugg kul! Men pappa sa att det fick bra och jag litar på honom! Kommer hem typ kvart över sju vilket var perfekt för fem i halv åtta så började fyra bröllop! Idag var det från helsingborg, och mariakyrkan där... Jättefint! Festlokalen låg i inget mindre än, jag citerar " den lilla orten Åstorp" haha. Tyckte det var höjdpunkten ;) nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon!

Onsdag - 101 dagars lista

Har gjort en liten lista för att jag hade tråkigt en dag. Vet inte om jag kommer göra den själv... Men för er som har lite bloggtorka kanske den kommer väl till pass?

Dag 1. 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 2. Vad gör jag om 10 år?
Dag 3. Favorit filmer.
Dag 4. Favorit tv-serier.
Dag 5. Detta gör mig glad.
Dag 6. Detta gör mig ledsen.
Dag 7. Detta gör mig arg/förbannad.
Dag 8. Favorit djur, varför?
Dag 9. Värsta fobier.
Dag 10. Om jag dog imorgon så skulle jag...
Dag 11. En bokrecension
Dag 12. En filmrecension.
Dag 13. 10 saker som jag rekommenderar.
Dag 14. 10 saker jag avråder dig från.
Dag 15. Mitt recept mot sjukdomar.
Dag 16. Mina favorit plagg.
Dag 17. 10 saker som jag inte kan leva utan.
Dag 18. Favorit sport
Dag 19. Om min mamma
Dag 20. OM min pappa
Dag 21. Om min syster/bror
Dag 22. Drömresemål.
Dag 23. Favorit godissort.
Dag 24. Bilder på mig som bebis
Dag 25. Person/personer som jag ser upp till.
Dag 26. Ett barndomsminne
Dag 27. Mitt drömyrke
Dag 28. Om jag var ett djur skulle jag varit....
Dag 29. Detta hittar du i min handväska.
Dag 30. Min favorit parfym.
Dag 31. Produkter jag inte kan leva utan.
Dag 32. Mitt favorit spel.
Dag 33. Den perfekta dejten.
Dag 34. Den perfekta killen
Dag 35. Drömhuset
Dag 36. Om jag fick återuppleva en dagi mitt liv skulle jag valt...
Dag 37. 10 låtar som jag kan lyssna på om och om igen.
Dag 38. Värsta sommarminnet
Dag 39. Bästa sommarminnet.
Dag 40. Här hittar du mig idag
Dag 41. Detta stör jag mig på.
Dag 42. Om jag var fattig...
Dag 43. Vad jag skulle gjort om jag var kung/drottning för en dag...
Dag 44. Min bästa julklapp
Dag 45. Min bästa födelsedagspresent.
Dag 46. Mitt bästa köp.
Dag 47. De viktigaste prylarna
Dag 48. De viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 49. Om jag föddes iett annat land, vilket skulle det vara och varför?
Dag 50. En bok jag kan om och om igen.
Dag 51. Vad min mormor betyder för mig.
Dag 52. Vad min morfar betyder för mig.
Dag 53. Vad min farmor betydde för mig.
Dag 54. Vad min familj betyder för mig.
Dag 55. Vad mina vänner betyder för mig.
Dag 56. Bebisnamn som jag är förälskad i.
Dag 57. HUr mitt drömrum ser ut.
Dag 58. Vad jag gör helst en dag då inget är planerat.
Dag 59. Favorit hockeyspelare
Dag 60. Favorit fotbollspelare.
Dag 61. Varför jag just valde John Bauer i Ängelholm.
Dag 62. Mitt liv i nuläget.
Dag 63. Favorit årstid
Dag 64. Favorit högtid.
Dag 65. En hårbrodukt jag inte klarar mit en dag utan.
Dag 66. Vilken del på kroppen jag gillar mest.
Dag 67. Denna sport förknippar jag med mig själv.
Dag 68. Min förebild
Dag 69. Min morgon rutin.
Dag 70. Min kvällsrutin.
Dag 71. Något jabb som jag aldrig skulle klara av att jobba med....
Dag 72. Lyckotal & varför?
Dag 73. Lyckorus...
Dag 74. Favorit mat.
Dag 75. Min relation till min mobil.
Dag 76. Harry Potter vs. Twilight.
Dag 77. Detta sällskapspel spelar jag helst.
Dag 78. 10 saker jag inte kan leva utan.
Dag 79. En söndag för mig ser ut såhär...
Dag 80. Det äckligaste djuret är...
Dag 81. Vad jag tycker om piercingar och tatueringar.
Dag 82. Allergier
Dag 83. Jag känner mig som vackrast när...
Dag 84. Topp 10 dagarna i mitt liv.
Dag 85. 10 västa dagarna i mitt liv.
Dag 86. Hemma vs. borta
Dag 87. Vad jag skulle gjort om min kille och mina vänner inte kom överrens.
Dag 88. Fest vs myskväll.
Dag 89. En händelse i livet som jag vill göra om
Dag 90. Min bästavän
Dag 91. 5 bästa drickorna
Dag 92. När livet är som bäst
Dag 93. När livet är som sämst.
Dag 94. Tankar för dagen
Dag 95. Beskriv din idol
Dag 96. Något som gick snett men som jag inte ångrar.
Dag 97. Denna tid på dygnet vill jag helst vara ifred.
Dag 98. Favorit skor.
Dag 99. Något jag har för mycket av.
Dag 100. Min högsta önskan.
Dag 101. Allt är perfekt när...

Ciao
/ E <3

Onsdag

Härlig dag. Det skulle egentligen regna idag, men nejdå... över 25 grader och solen kommer och går, men ändå inte något regn moln i sikte. Var ute på klitterhus med klassen och hade det mysigt. Vi spelade spel åt baguetter och en massa kakor. Blåste knappt, inte ens på stranden, så liiite för varmt kanske det var, men det är iallafall skönt att vara hemma.
  Sitter just nu och kollar på en film "Har du hört ryktet om Morgans?" får väl se hur den är. Bilder från idag kanske kommer in senare idag.

Tisdag - min dag

Hej!
Vet att detta inte är mitt första inlägg för idag och jag vet inte heller om det är mitt sista. Men en sak är säker, jag måste få ur mig detta och varför skulle jag inte få skriva det här? Det är ju min blogg och jag bestämmer vad som publiceras här och vad som inte gör det.
   Hittils har min dag sett ut såhär. Under natten kunde jag knappt somna för allt mullrande och blixtrande utanför fönstret och inte ska vi tala om allt regn som bara öste ner. Visst, det kanske kan vara mysigt, om man är inne... Förvisso så var jag det, MEN jag kunde inte sova p.g.a det, så halv två inatt kan man nog bokstavligt talat säga att jag deckade. Vid sex tiden kom mamma in och väckte mig som vanligt och jag gick upp för att duscha och fixa till mig inför skolan som vi spenderade på Ängelholms IP... Där hela skolan hade JB olympiska spelen.
   Dagen började bra, men allt gick sakta men säkert utför och runt middagstid var jag helt borta. Jag visste inte åt vilket håll jag skulle ta vägen och jag kunde knappt prata, jag stirrade på ett och samma ställe hela tiden. Nej usch detta har inte varit en bra dag direkt.
   Åkte vidare till skolan där jag gjorde ett matteprov som jag egentligen inte var tvungen att göra, men för mitt betyg så gjorde jag det väl mer än gärna skulle jag tro. Hoppas nu bara på att det gick bra. Huvudet var kanske lite med på noterna men inte sammarbetade det direkt. Det vill jag inte påstå. Sätter mig på bussen hem vid tre och halvt om halvt så somnade jag på bussen, av utmattning efter att inte fått sova för mycket inatt och för att vara helt borta faktiskt tar mer på krafterna än vad man kan tro.
   När jag kom hem så hade min syster gjort mat till mig, och ja jag var faktiskt utsvullten! Tur hon tänker på mig också. För annars hade jag antagligen skitit i att äta, hur dåligt det än må vara så hade jag det. För då hade jag varit tvungen att hitta styrkan till att orka göra mig en eller två mackor eller leta efter något som finns i kylskåpet, värma det och sen plocka undan... Det var inte något som jag var spreciellt pigg på. 
   Och som grädde på moset så har jag suttit här vid datorn sedan dess. Skrivit flera mail och fixat och donat med sådant. Skrivit två andra inlägg här... (två helt onödiga dock.. menmen!)

Nu ska jag fortsätta skicka en massa mail och sedan blir det att koppla av vid teven och slutligen sova! Vilket jag längtar något så koppiöst efter att få.. Kryppa ner i sängen och bara sova! En riktig god natt sömn.


Tisdag - nu är det något på gång

Nu verkar det verkligen hända saker med moppen. Känner mig riktigt glad över det! En liten ljusglimt kommer sakta men säkert inkryppande i min lilla grotta!

Ciao
/ E <3

Tisdag

Orkar inte längre.......

Måndag - Pricetag

 

[Intro:]
Ok
Coconut Man
Moonheads
And P.
You Ready.
[Verse 1:]
Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night..
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile!
Why is everybody so serious?!
Acting so damn mysterious,
You got your shades on your eyes.
And your heels so high
That you can't even have a good time.

[Pre-Chorus:]
Everybody look to their left, (yeah!)
Everybody look to their right! (ha!)
Can you feel that? (yeah!)
We'll pay them with love tonight...

[Chorus:]
It's not about the money, money, money,
We don't need your money, money, money.
We just wanna make the world dance,
Forget about the price tag.
Ain't about the (ha!) cha-ching cha-ching.
Ain't about the (yeah!) ba-bling ba-bling,
Wanna make the world dance,
Forget about the price tag.

[Verse 2:]
(Listen, okay.)
We need to take it back in time,
When music made us all UNITE!
And it wasn't low blows, and video hoes,
Am I the only one gettin'... tired?
Why is everybody so obsessed?
Money can't buy us happiness.
Can we all slow down and enjoy right now?
Guaranteed we'll be feelin'
All right.

[Pre-Chorus:]
Everybody look to their left, (yeah!)
Everybody look to their right! (ha!)
Can you feel that, (yeah!)
We'll pay them with love tonight...

[Chorus:]
It's not about the money, money, money,
We don't need your money, money, money.
We just wanna make the world dance,
Forget about the price tag.
Ain't about the (ha!) cha-ching cha-ching.
Ain't about the (yeah!) ba-bling ba-bling,
Wanna make the world dance,
Forget about the price tag.

[B.o.B]
Yeah, yeah.
Well, keep the price tag,
And take the cash back.
Just give me six streams and a half stack,
And you can keep the cars,
Leave me the garage.
And all I..
Yes all I need are keys and guitars.
And guess what, in 30 seconds I'm leaving to Mars!
Yes, we leaving across these undefeatable odds,
It's like this man, you can't put a price on the life.
We do this for the love so we fight and sacrifice every night,
So we ain't gonna stumble and fall never.
Waiting to see, a sign of defeat uh, uh!
So we gonna keep everyone moving their feet,
So bring back the beat, and everybody sing,
It's not about...

[Chorus: x2]
It's not about the money, money, money,
We don't need your money, money, money.
We just wanna make the world dance,
Forget about the price tag.
Ain't about the (ha!) cha-ching cha-ching.
Ain't about the (yeah!) ba-bling ba-bling,
Wanna make the world dance,
Forget about the price tag.

It's not about the money, money, money,
We don't need your money, money, money.
We just wanna make the world dance!
Forget about the price tag.
Ain't about the (ha!) cha-ching cha-ching.
Ain't about the (yeah!) ba-bling ba-bling,
Wanna make the world dance,
Forget about the price tag.

[Jessie J -Outro]
Yeah yeah,
Oo-oooh.
Forget about the price tag.

 


Måndag - övningskört

Idag har det inte hänt så mycket. Varmt som tusan ute, men det gillar vi ju bara. Eller hur ;) 32 grader i solen.. det är grejor det. Synd bara att man brände sig igår och därför inte kan vara i solen. Men Att sitta i skuggan där det varit 27 grader är inte heller så fel och läst lite. Rätt mysigt faktiskt. Efter ett tag så fick jag och pappa en impuls om att vi skulle åka in till Familia och fika där och vidare så jag kunde övningsköra ett tag idag. Så verklige en stor tumme upp för denna dagen! Riktigt härlig och körandet gick faktiskt riktigt bra. Inga motorstopp, inget hopp varken när jag bromsade eller släppte kopplingen så det kan ju inte varit mer än lyckat eller? ;)

  Under fikan satt jag och pappa och pratade om jobb och så. Han sa får jag inget sommarjobb så tänkte han anställa mig under sommaren. Vilket är goa pengar för hos honom tjänar man liiiite extra (just saying) Men det är bra och jag behöver pengar. Vilket de vet om. Men vi pratade också om APU och att skaffa kontakter. Vilket är tänkt att jag ska göra efter jag skrivit klart detta inlägg. Jag ska skicka iväg ett mail till en journalist och ställa lite frågor och så. Så hoppas jag på att svar så snabbt som möjligt.

Ciao
/ E <3

Måndag

Hej! Ännu en fin dag idag. Känns nästan som man har tagit ett för tidigt sommarlov. Ända problemet är att man måste upp imorgon och bege sig till skolan. Nu har man ju nästan vant sig vid att gå och lägga sig och gå upp när man vill. Fast då är det ju tur att det bara är två dagar kcar plus då avslutningen! Vilket verkligen inte är fel! Sommarlovet ska firas på torsdag ofc! På fredag så är det student firande för kusin. Har även "fått in beställningar" på vad jag ska fota när treorna springer ut! Men det behöver vi inte dra upp här ;) idag har jag tänkt att jag första bara ska klä på mig och äta sen ska jag ligga i trädgården på en filt med en bra bok och bara njuta av denna dagen! Ikväll är det teve som jag inte får missa. Ciao / E <3

Söndag - hbg time

Även denna härliga dag ska man spendera inne i hbg! Vet inte riktigt när vi drar in, men kul blir det :D
Hör av er om ni vill ses där inne

Ciao
/ E <3


Söndag

Blev inget inlägg igår. Var ju ute i det fina vädret såklart och sen åkte jag och några vänner in till hbg där vi satt och hade det mysigt.. åt och sen åkte vi hem igen för att bege oss till Will där vi hade det allmänt trevligt! Tack så mycket :)

Ciao
/ E <3

Fredag

Idag är det fredag och termometerna visar på 20,0 grader. Perfekt säger jag bara! Inga moln så långt man kan se. Underbart! Idag bar det av mot Victoria, kul :) 
  Vi (jag, Erika & Victoria) ska ha det mys, med lilla Karolina med såklart! Hade tänkt att jag skulle se lite program som jag missat denna veckan, sen blir det duschen och att göra ve mig innan jag drar vidare mot stationen och Laröd. Tåget går 14,07 så jag har gott om tid.

 

Ciao

/ E <3


Torsdag

"When we were five they asked us what we wantes to be when we grew up. Our answers were things like austronat, precident or in my case, a princess. When se were ten thay asked again and we answered rockstars, cowboys or in my case, a goldmedalist. But now that we have grown up they want a serious answer, well how about this? Who the hell knows? This isn't the time to make hard and fast disisions, this is the time to make mistakes. Take te wrong train and get stuck somewhere. fall in love, alot! Majdor in filosofi because there is noway you can make a carrier out of that. Change your mind and change is again because nothing is perment. So make as many mistakes as you can. That is when they someday ask what we wanna to be, we wont have to guess, we'll know!"

 

Ciao

/ E <3


Onsdag - nattinlägg

Hejsan alla underbara där ute. Idag känner jag att det blivit en hel del inlägg. Bra? Dåligt? Vad vet jag! Men här kommer det absolut sista för idag! Det lovar jag... Detta har varit en fantastisk dag, solen har varit framme, och jag har fått saker och ting klara.. Visst det återstår en del. Men det fixar sig snart. Är trött och har sovit rätt dåligt inatt så ska hoppa i sängen nu, imorgon har jag som tur är ingen speciell tid som jag behöver vara uppe till. Haha, men får ändå ha hyfsad koll på klockan, men även på mailen! Ifall det poppat ner något kul från en köpare tillex.! Känner att det är ett hett ämne för mig! Men det är antagligen bara nu! Snart är det över I promise!! Godnatt! Ciao / E <3

Onsdag - eclipse

Testar att göra ett inlägg via mobilen för att se så jag fortfarande kommer ihåg hur man gör.. Vilket det verkar som att jag gör. Samtidigt passar jag på att göra blogg.se till en liten privat app. Haha tur att man kan det säger jag bara! Just nu sitter jag och kollar på en av världens bästa film... Eclipse! Great. Ciao / E <3

onsdag - ta't det lugnt

Det är just vad som behövs en sådan här dag. Ta det lugnt. Imorgon vet jag inte vad som händer.. Har pratat lite med Tobias om vi ska va och det ser nästan ut som om jag kommer välja det. Vi får se hur det blev med en utav de två som var intresserade utav mopeden. För om det går bra för honom så skulle han komma hit efter 13,00 någonting sådant. Vi hoppas på det bästa. Men jag kan väl va med Tobbe efter om han kommer runt den tiden! Så jag håller tummarna på det bästa om imorgon.

Jag har ju varit så dålig på sista tiden med att skriva här på bloggen så jag bestämde mig för att jag skulle börja igen. Och ja det ser ju bra ut, än så länge! MEN.... där kommer det stora "men"et. Jag vill inte spendera all min tid framför datorn vilket jag antagligen ska göra om jag ska hålla detta. Därför började jag leta efter en app på mobilen att ladda ner, guess what... Det fanns inte något! Antingen om jag för en gång skulle bloggar från mobilen så blir det inget långt eller (vad jag tror) något roligt inlägg. Så antingen får jag byta blogg eller helt enkelt köra mitt vanliga race med att jag skriver lite då och då. Jag har inte riktigt bestämmt mig. Men det lutar åt att jag även gör lite från mobilen då och då.
   Bara för att jag vill slippa det här med att jämt och ständigt sitta framför datorn när det finns så mycket bättre och roligare saker att göra. (haha ska jag säga, när jag suttit framför datorn nästan hela dagen idag)

Ciao
/ E <3

Onsdag - Vad ska man göra?

Hej.. igen!
Nu bara för jag såg att jag fått ett mail så sitter jag som klistrad framför datorn och väntar på fler mail. Visst jag fick ju ett till men ändå ;) Skam den som ger sig. Och pappa som inte kommer hem ännu så vi kan diskutera det. Men det känns som om mopeden snart kommer vara såld och jag överlycklig.. Men jag ska INTE ha för stora förhoppningar. Men jag borde hitta på något annat innan jag sitter här och rostar sönder.

Just nu sitter jag här och inväntar ett samtal från pappa. När det kommer vet jag inte och jag hatar att vänta. Så länge har jag blivit tvungen att vara Johannas assistent. Hon förstår sig inte på hur man redigerar en film, men det är inte lätt att förklara för henne heller när man inte får se själva filmen. Ajja det löser sig väl.... Jag har beställt en massa saker iaf som hon ska köpa till mig när hon är i USA. Får väl se om hon kommer ihåg ngt av det och at jag får det, annars så vet jag ju att jag inte ska hjälpa henne igen.
   Nej om jag kanske skulle ta och göra något liiiite viktigare?

Ciao
/ E <3

Onsdag - man blir så glad

Man blir så glad när man kommer in på sin mail och ser att man fått svar på en utav annonserna som vi satte in igår.. Att någon var intresserad av att köpa min moppe. Det gör mig riktigt glad. Men vi får ju se om det är flera som är intresserade och isåfall vem som ger mest ;) Haha skämt och sido. Men jag kanske blir av med den tidigare än vad jag trodde och därför är det ännu närmare till att jag och pappa köper seriekort till rögle. Härligt!

Ciao
/ E <3

Onsdag

Hej!
Försöker bli mer aktiv här på bloggen! Vi får se hur länge det håller sig. Vad vet jag!
Idag är det onsdag och en härlig onsdag dessutom, fint väder (emellanåt) och man fryser inte! Men som grädde på mosen så har vi fått ledigt idag. Ändå är man uppe tidigt? Jo var tvungen att åka in till skolan ändå och lämna datorn! Så nu är den där och tar semester! För vi behöver ju inte datornerna mer.

Detta är vad som står på schemat för de två sista dagarna + då avslutningnen.
Tisdag; JB olympiska spelen.
Onsdag; Klassdag som antagligen kommer spenderas på stranden!
Torsdag; Avslutningen.
Och fredagen så är det studentfest, för min kusin.

Ciao
/ E <3